Ajánljátok a samsung corby-t 14 éves fiunak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:56
1/19 anonim válasza:
Nem éppen férfias telefon.
Ha már mindenképpen szétcsusztatható akkor Nokia 6500s. Azt még lehet kapni a T-mobilnál igaz nem mai készülék de gyönyörű.
Nekem 6288 van nem sok a különbség köztük de ha lehalna a telefonom én biztos 6500s-t vennék.
2/19 anonim válasza:
A samsung corby nem szétcsúsztathatós első válaszoló,az 1 érintőképernyős telefon,egyébként tényleg nem férfias,mivel világos színű hátlapok vannak hozzá.Inkább Samsung s5230t vegyél,hasonló az ára,talán olcsóbb is,de többet tud.
3/19 anonim válasza:
a sima corby tényleg nem szétcsúsztathatós de a Corby pro az igen :) lehet, hogy az első válaszoló arra gondolt;) és tényleg nem fius telefon. viszon én az enyémet imádom, jó telefon
4/19 anonim válasza:
Nem.Szerintem is ez a teló úgy kb 12-32 éves korú lányoknak,nőknek lett tervezve.
5/19 anonim válasza:
Én 13 éves fiú vagyok és van egy Nokia 5800-am ami 70000 Ft.Egyébként nem értem ezeket a kérdéseket...Nem értem mire akarsz kitérni hogy pl tudja e használni vagy mi?
6/19 anonim válasza:
Ez hülyeség szín van hozzá 2 nőies szín de attól ég nem női teló!
7/19 anonim válasza:
szerintem is női telefon. nem is azért mert van 2 szín ami nőies, hanem tényleg az hogy rikíró a hátlapja. egy ezüst vagy egy fekete még talán elmegy férfiasnak. meg az egész teló olyan mint egy játéktelefon
8/19 anonim válasza:
Miért lenne olyan mint egy játéktelefon? Magyarázd el nekem kérlek mert nekem rég nem volt már a kezembe játéktelefon...
9/19 anonim válasza:
A fekete és a fehér hátlap sztem elmegy fiúnak... :D
vagyis a fekete tuti de sztem szép kis telo.én szeretem. =)
De a te döntésed.:)
10/19 anonim válasza:
14 éves fiú vagyok, és sztem teljesen jó!
Senki sem mondja azt, h nem férfias, mindenkinek tetszik...
Am ha pl narancssárgában kéred, akk kétféle narancssárga és egy fekete hátlapot kapsz hozzá; pinket meg minden mást nem... Tehát teljesen uniszex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!