Olyan van, hogy valakinek a telefonja magától belép a közösségi oldalra?
Szóval egyik ismerősöm általában, ha minden igaz, 6kor kel. De a múltkor is még 4kor is hirtelen zöld karika lett a neve mellett, majd eltűnt, aztán újra.
Azt tudom, hogyha folyamatosan zöld, akkor csak annyit jelent, hogy nem lépet ki, így folymatosan aktív, tehát amúgy alszik.
Ő viszont fel-le járkál.
Nem életbevágó kérdés, de arra való az oldal, hogy kérdezzünk.
Igen messengerről szokott lenni!
Hát nem csak hogy jelzi, mert ha nem jelentkezel ki, akkor persze hogy úgy mutat, hogy fent vagy, azt tudom, régóta olyan.
Itt a hangsúly azon van, hogy fel-le jár 10percet fent van, aztán meg lent.
Néztem, nem ugyanakkora időközönként jön, van hogy 5 perc telik el, vagy hogy 15, tehát tuti nem ő állítota be, hogy feljöjjön! Ráadásul nem is minden éjszaka, eddig kb 3szor láttam.
nem tom, csak egy ötlet volt. Mivel nekem is van wifim és pl skype az csak telón szokott lenni, így a telón a wifi is mindig "on" módban van. Viszont a teló úgy van beállítva, h csak addig legyen aktív a wifi, míg a képernyő el nem alszik. Ergo nekem pl emiatt skype-ra hol be van lépve, hol nincs.
Szal ha a messenger (nekem nincs olyanom, így ezért tippeltem csak) nem eleve bugos vagy nem direkt így lett kódolva az app, akk ezt okozhatja ez is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!