Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyan van, hogy valakinek a...

Olyan van, hogy valakinek a telefonja magától belép a közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Szóval egyik ismerősöm általában, ha minden igaz, 6kor kel. De a múltkor is még 4kor is hirtelen zöld karika lett a neve mellett, majd eltűnt, aztán újra.

Azt tudom, hogyha folyamatosan zöld, akkor csak annyit jelent, hogy nem lépet ki, így folymatosan aktív, tehát amúgy alszik.

Ő viszont fel-le járkál.

Nem életbevágó kérdés, de arra való az oldal, hogy kérdezzünk.

2014. jan. 30. 00:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha nem indítja el az alkalmazást, akkor nehezen.
2014. jan. 30. 00:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Van. Bel lehet állítani hogy időnként fellépjen.
2014. jan. 30. 00:57
 3/12 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Meghülyült a telóm és azt jelezte egy csomószor, hogy fent vagyok, pedig nem...
2014. jan. 30. 01:02
 4/12 anonim ***** válasza:
A Facebook Messenger androidra már csak ilyen... Nekem is ezt csinálja és már nagyon elegem van belőle.
2014. jan. 30. 01:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen messengerről szokott lenni!

Hát nem csak hogy jelzi, mert ha nem jelentkezel ki, akkor persze hogy úgy mutat, hogy fent vagy, azt tudom, régóta olyan.

Itt a hangsúly azon van, hogy fel-le jár 10percet fent van, aztán meg lent.

Néztem, nem ugyanakkora időközönként jön, van hogy 5 perc telik el, vagy hogy 15, tehát tuti nem ő állítota be, hogy feljöjjön! Ráadásul nem is minden éjszaka, eddig kb 3szor láttam.

2014. jan. 30. 01:12
 6/12 Költőnő? válasza:
hmmm. wifi miatt esetleg ha nem eleve bugos a cucc?
2014. jan. 30. 01:14
 7/12 anonim válasza:
Minek hagyja bekapcsolva a wifit/netet? Vagy kikapcsolt állapotban is jelzi vagy mi van? Akkor engem is jelezhet, hogy ki-be lépegetek holott nem is vagyok kapcsolódva?
2014. jan. 30. 01:28
 8/12 Költőnő? válasza:

nem tom, csak egy ötlet volt. Mivel nekem is van wifim és pl skype az csak telón szokott lenni, így a telón a wifi is mindig "on" módban van. Viszont a teló úgy van beállítva, h csak addig legyen aktív a wifi, míg a képernyő el nem alszik. Ergo nekem pl emiatt skype-ra hol be van lépve, hol nincs.

Szal ha a messenger (nekem nincs olyanom, így ezért tippeltem csak) nem eleve bugos vagy nem direkt így lett kódolva az app, akk ezt okozhatja ez is

2014. jan. 30. 01:46
 9/12 anonim válasza:
Szerintem belép ilyenkor valóban, én is felnézek éjszaka telefonról, ha nem tudok aludni. De ilyenkor csak 10 percekre, aztán újra.
2014. jan. 30. 05:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel a messengerrel, hogy egy kalap sz*r. Folyamatosan kifagy, esetleg újraindul, esetleg nem; kilépeget és hasonlóak. Nem tudom, hogy az ismerősöddel hogy lehet, de nálam csinál ilyent. Meg valamikor maga a rendszer fogja és bezárja csak úgy poénból...
2014. jan. 30. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!