Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem gáz, mikor egy pasi a barátnője fb-be belép és ott azt csinál amihez kedve van?
Exem kijelentette, hogy neki a facebook nem fontos. Kb lesz*rja meg hogy csak miattam lép fel stb..
Miközben nonstop fent volt és nekem nem írt egy sort sem!!
Egyszer áramszünet volt nem tudtam fellépni.
Jött az sms, hogy biztos mással vagyok tuti hogy épp most kefélnek érezzem jól magam stb...köpni nyelni nem tudtam!!
De ha ő két napra eltünt és meg mertem kérdezni merre járt le lettem hurrogva hogy ne gyerekeskedjek már a hülye féltékenységemmel. :D lol Bagoly mondja verébnek.
Akkor persze még nem tudtam, hogy magából indul ki és ő csal engem. Jellemző hozzáállás. Neki szabad, nekem nem.
Nem is volt hozzáférésem a fiókjához mégis lebuktak facebookon a csajjal és még én voltam a hibás mert rájöttem. xD
Mit várt, hogy gratulálok? Jól van drágám csak igy tovább.
Idióta!!
Szóval nagyon gáz hogy valaki igy nyomozgat, sajnos a facebook meg tudja hülyiteni az embereket és sok kapcsolatot rombolt már szét.
Mindenki azon gondolkozik, mit vegyen a párjának karácsonyra. Adjátok oda a Facebook jelszavatokat, lesz ott meglepetés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!