Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne, ha külön újéveznénk a pasimmal? 3 éve vagyunk együtt lassan.
Figyelt kérdés
Az én haverjaim házibuliznak, kb.6-an lesznek, ami nekem nem buli. A pasim meg a haverjaival akar lenni. Nekem meg szólt egy barátnőm, akit már régóta nem láttam, h ők hova mennek, és egész jól hangzik. :) mit csináljak?2013. dec. 11. 01:54
1/23 anonim válasza:
Amit akarsz, te szatyor. Sziámi ikrek vagytok a barátoddal, vagy mi is a probléma?
2/23 anonim válasza:
Szerintem együtt lenne az igazi, de nem értem miért kell feltenni a kérdést, ha már egyszer úgyis a fejetekbe vettétek az egészet.
3/23 A kérdező kommentje:
Miért lennék szatyor?:D lol..
Nem vettünk semmit a fejünkbe, ő mindig is havermániás volt, meg társaságmániás(mármint az ő társaságával), nekem meg nem bejövősek azok az emberek. Ennyi. Az a gondom, h aztán ne kattogjon az agyam, h kikezdett-e vele vki.
2013. dec. 11. 01:58
4/23 anonim válasza:
Na, remek kapcsolat lehet a tiétek is... :D :D
6/23 anonim válasza:
Szio 19 eves no vagyok!:) Dehogy gaz pl az en pasim melozni fog en meg egy utos hazibuliba csapatom...:))
7/23 anonim válasza:
ne külön, ne is egybe, hanem kötőjellel.
8/23 A kérdező kommentje:
Jaja, tudom h nekünk kell.. de nahh..
Miért ne lenne remek? Csak mert nem vagyunk egymás seggében, mint mások? Aztán meg majd rádöbbennek, h hoppá, mindenkit elhanyagoltam, nincs mellettem senki?:DD
Ő mondjuk néha túlzásba viszi a haverozást.
2013. dec. 11. 02:01
9/23 anonim válasza:
Egymást csaljátok, de király lesz a Szilveszter...
10/23 anonim válasza:
Nem, hanem mert:
- nem tudjátok megbeszélni egymással.
- azon kell aggódnod, nem csal-e meg valakivel, ha nem lógsz a nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!