Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Seg. G szagú volt a barátnőm telefonja? Azt hogy csinálta?
Figyelt kérdés
Elment fürödni,majd mondta ha híjvák akkor vegyem fel.Pont hívták is,ahogy felvettem a telefont azt gondoltam belehányok..se.gg szaga volt,olyan mint amikor túrod a segged és jól bevan áporodva izzadva.Mi az istent csinált vele?Lehet feldugta magának?2013. febr. 28. 13:20
1/13 anonim válasza:
Érdekes nekem fogalmam sincs az milyen szag lehet ... vagy csak én nem szoktam túrni az izzadt seggem?
2/13 anonim válasza:
Hát elképzelhető hogy felnyomta magának.
3/13 anonim válasza:
Biztos fél napig ült rajta. Más ötletem nincs.
4/13 A kérdező kommentje:
ma 13:22
Ku.rva okosnak képzeled magad te minden válaszban.Te vagy a megtestesűlt tökéletesség nem?
Ha viszked a segged akkor csak meg vakarod nem?Nyílván a te segged még izzadni sem szokott.Nagyon idegesítő egy ember lehetsz te.
2013. febr. 28. 13:26
5/13 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye választ lehet adni. Nem tudjuk mit csinált vele. Te voltál ott vele neked kellene tudni. Miért kérdezel ilyet? Ne csodálkozz, hogy elküldenek a sunyiba.
7/13 anonim válasza:
az első válaszolónak igaza van:DD
amugy meg jót nevettem a kérdésen:DD bocsi.
biztos te nem rakod be neki oda, azért a telefonnal csinálja..
8/13 anonim válasza:
Savanya pi csaszag.☺
Fingom sincs mit csinált a telefonnal. Vidd utána hogy mossa meg azt is. Majd ha egyszer nem találod a telefonját akkor csörgesd meg.☺
9/13 anonim válasza:
Nem lehet a szádnak volt seggszaga és mikor beszéltél a szag visszacsapódott a telefonról?
10/13 anonim válasza:
Akkor lehet bennem van a hiba :-P Én tényleg nem szoktam beletúrni az izzadt seggembe ... De majd elgondolkodok a változáson kedves kérdező ... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!