Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG kp502be lehet e valami...

LG kp502be lehet e valami pluszt rakni? Több infó lent!

Figyelt kérdés
lehet e valami pluszot rakni bele? gondolok itt egyedi zenelejátszóra vagy filmlejátszóra vagy esetleg több widgetet rakni bele vagy pl egy lg arenas szoftvert rárakni és akkor olyan lenne mint pl az lg arena belülröl vagy valami bármi ilyen egyéb kis okoságra vevő lennék lécci segitseteg vmi érintő kijelzős játéknak is örülnék :)
2009. dec. 4. 00:18
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Én pénteken vettem a telefont. És én is ugyan ezekkel a problémákkal küszködök. Látom hogy már jó rég feltetted a kérdést, remélem minél előbb kapsz rá vlm választ mert engem is érdekelne:D Amúgy én még azon gondolkozom, hogy lelehetne-e cserélni az operációs rendszert, mert szerintem ez így ebben a formában nagyon gagyika. Valszeg holnap fel is hívom az lg-t aztán dumálok velük hogy mi van. Aztán ha emgtudok vlmt írok ide is:)

2009. dec. 13. 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:
hello. okés! megköszönném :D
2009. dec. 13. 13:02
 3/3 anonim válasza:

Nos,

én arra jutottam, hogy vissza küldtem a telefont:D Az infó amit megoszthatok veled csupán annyi hogy ha találsz jáva alapú programot és működik a telefonodon felrakhatod rá... de azt mondják hogy általában semmivel sem jobbak mint az alapszoftverek... én most rendesen utána néztem és amit érdemes venni telefont az inkább pocket pc htc-től néztem cuccokat amik egész jók.

Sok szerencsét.

2009. dec. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!