LG kp502be lehet e valami pluszt rakni? Több infó lent!
Szia!
Én pénteken vettem a telefont. És én is ugyan ezekkel a problémákkal küszködök. Látom hogy már jó rég feltetted a kérdést, remélem minél előbb kapsz rá vlm választ mert engem is érdekelne:D Amúgy én még azon gondolkozom, hogy lelehetne-e cserélni az operációs rendszert, mert szerintem ez így ebben a formában nagyon gagyika. Valszeg holnap fel is hívom az lg-t aztán dumálok velük hogy mi van. Aztán ha emgtudok vlmt írok ide is:)
Nos,
én arra jutottam, hogy vissza küldtem a telefont:D Az infó amit megoszthatok veled csupán annyi hogy ha találsz jáva alapú programot és működik a telefonodon felrakhatod rá... de azt mondják hogy általában semmivel sem jobbak mint az alapszoftverek... én most rendesen utána néztem és amit érdemes venni telefont az inkább pocket pc htc-től néztem cuccokat amik egész jók.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!