Milyen kulcscsomód van? Aki megmondja lökök egy pluszt.
Figyelt kérdés
Hany kulcs(milyenek) es hany es milyen kulcstarto?2011. júl. 8. 13:09
1/10 szamóca.. válasza:
kapu, bejárati ajtó, szobám, exem, három haverom lakásához van kulcsom, + az egyikhez kapukulcs is, meg egy lakatkulcs... meg van rajta egy olyan kulcs ami nem tudom már mihez jó, most hogy így nézem...:DD
kulcstartók: egy nagyonrózsaszín malac, sörnyitó
2/10 anonim válasza:
A lakcímemet nem kéred? Esetleg telefonszám?
3/10 Molly086 válasza:
Nekem a kocsikulcsra van téve egy kisebb kulcs a kormányzárhoz, és ezen kívül van egy kis plüss ló, egy nerc labda, és egy fém kulcstartó, amire van festve egy gekkó. Volt egy plüss kukac is rajta, de leszakadt...:(
A lakáskulcsomon pedig egy kulcstartó van, egy skorpió, és rengeteg kulcs, nagyrésze még szerintem a suliból maradt meg, öltözőszekrényekhez való lakatkulcsok.
4/10 anonim válasza:
postaláda, lakáskulcs, lépcsőházajtóé. rajta kiselefánt(gyerekcipőbiléta)+ nyaralásos kulcstartó+ajándékba kapott londoni buszos kulcstartó.
5/10 anonim válasza:
kulccsomóm nincs, nem is hordok magammal, de amúgy van ajtó, kocsi, kapu, postaláda kulcsunk. kulcstartót meg szoktam cipzárra tenni ha kapok valakitől. ezek általában ilyen plüssállatfélék:)
6/10 anonim válasza:
kapukulcs+bejárati kulcs,kutyusos kulcstartóval.
7/10 anonim válasza:
Lakáskulcs 2, cég kulcs 3, postaláda kulcs 1, plusz egy mini ferrari és egy mini holland fapapucs ... vazze... így leírva már tudom miért húzza le annyira a zsebem :)
8/10 anonim válasza:
Kulcsok: bejárati ajtó, kapu, kocsi.
Kulcstartó: egy kis gumi kisördög.
19/L
9/10 anonim válasza:
USB,bejárati ajtó kulcs,lakáskulcs,vizmérték :D
10/10 anonim válasza:
Lépcsőház ajtó, bejárati ajtó, magyar címer, mint kulcstartó és egy csat szerűség, amivel fel tudom akasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!