Felszámolnak-e pluszt ha neten veszem meg a repülőjegyem vagy annyi amennyit a keresőre kiad és kész?
A neten általában olcsóbb, mert nem kell hozzá egy emberi ügyintéző, nincs az említett kezelési költség.
De a fapadosok szeretik néha nem a teljes jegyárat kiírni, hanem külön költség még a reptéri illeték, a helyfoglalás díja, a csomag, a biztosítás, a fizetési mód.. stb. Csak azért, hogy a kezdeti ár olyan kevésnek tűnjön.
Nézd meg a pelikan.hu és a webrepjegy.hu oldalakat is.
Van bankkártyád a netes fizetéshez?
Köszönöm a válaszokat! Igen, van bankkártyám és merem használni is :D Viccet félre téve a Norwegian-nel utaznék. Neten 21ezer a jegy Oslóba, reptéren rögtön 31ezer lett...
Ha neten megveszem gondolom rögtön kiderül, mert annyit kér ami a végösszeg, nem? Nem szeretnék induláskor fizetni pluszban...
Persze, hogy a neten kiderül a végösszeg..
Nincs olyan, hogy induláskor kell még fizetni.
Hogy jutptt ilyen az eszedbe? :))
A webrepjegy.hu tényleg jó. fél évre előre foglaltam (éppen Norvégiában), kártyán fizettem, kinyomtattam, felhasználtam, mindez gond és probléma nélkül.
Jó honlapon, ha végigmész az egyes lépéseken, a kártyaadatok megadása előtt kiszállhatsz, de ha folytatod, biztos, hogy nem kell többet fizetned, mint amit ott látsz. Jó portálok lehetővé teszik az azonnali kinyomtatást és visszaigazolnak a megadott mailra.
(egyetlen kivétel, ha közben valami vis major, pl. földrengés, katasztrófa van, de erről is olvashatsz egy jó portálon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!