Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Felszámolnak-e pluszt ha...

Felszámolnak-e pluszt ha neten veszem meg a repülőjegyem vagy annyi amennyit a keresőre kiad és kész?

Figyelt kérdés
Reptéri irodában hozzáadnak több ezer Ft-ot. Az emberke mondta, hogy nézzek utána hátha olcsóbb ha neten veszem. Mert szerinte akkor nincs kezelési költség stb. Bocsi, de még nem vásároltam repjegyet. Előre köszi a segítséget!
2011. okt. 1. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális légitársaságnál veszed, akkor nincs plusz költség. Ha fapadosnál, akkor van bankkártya-díj vagy valami ilyesmi.
2011. okt. 1. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A neten általában olcsóbb, mert nem kell hozzá egy emberi ügyintéző, nincs az említett kezelési költség.

De a fapadosok szeretik néha nem a teljes jegyárat kiírni, hanem külön költség még a reptéri illeték, a helyfoglalás díja, a csomag, a biztosítás, a fizetési mód.. stb. Csak azért, hogy a kezdeti ár olyan kevésnek tűnjön.

Nézd meg a pelikan.hu és a webrepjegy.hu oldalakat is.

Van bankkártyád a netes fizetéshez?

2011. okt. 1. 22:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen, van bankkártyám és merem használni is :D Viccet félre téve a Norwegian-nel utaznék. Neten 21ezer a jegy Oslóba, reptéren rögtön 31ezer lett...

Ha neten megveszem gondolom rögtön kiderül, mert annyit kér ami a végösszeg, nem? Nem szeretnék induláskor fizetni pluszban...

2011. okt. 2. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy a neten kiderül a végösszeg..

Nincs olyan, hogy induláskor kell még fizetni.

Hogy jutptt ilyen az eszedbe? :))

2011. okt. 2. 16:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, úgy jutott eszembe, hogy nem egyszer lepődtem már meg hasonló ügyekben. És miután nem tudtak pontos felvilágosítást adni a végösszegről ők sem, honnan tudhatnám éppen én?? A kutya jegyét is akkor kell fizetni mikor indulás előtt becsekkolok.. Szóval csak ilyen okokból.
2011. okt. 2. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A webrepjegy.hu tényleg jó. fél évre előre foglaltam (éppen Norvégiában), kártyán fizettem, kinyomtattam, felhasználtam, mindez gond és probléma nélkül.

Jó honlapon, ha végigmész az egyes lépéseken, a kártyaadatok megadása előtt kiszállhatsz, de ha folytatod, biztos, hogy nem kell többet fizetned, mint amit ott látsz. Jó portálok lehetővé teszik az azonnali kinyomtatást és visszaigazolnak a megadott mailra.

(egyetlen kivétel, ha közben valami vis major, pl. földrengés, katasztrófa van, de erről is olvashatsz egy jó portálon).

2011. okt. 3. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A Norwegian oldalán szeretnék jegyet venni. Gondolom ennél megbízhatóbbat nem taléálnék úgysem. Köszönöm még egyszer!
2011. okt. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!