Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mikor érdemes lefoglalni a...

Mikor érdemes lefoglalni a repülőjegyem New Yorkba, ha júliusba szeretnék kiutazni 3 hétre?

Figyelt kérdés
Mikor lezs olcsóbb, ha most foglalom? Van aki azt mondta,hogy 3 hónappal előtte érdemes. Akkor még várjak vele márciusig?
2011. jan. 21. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
minél előbb, annál nagyobb esélyed van olcsóbb jegyhez jutni
2011. jan. 21. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is minél előbb.

Egyébként nézd meg, hogy akkorra mennyi az ár,

és ha egy februári dátumra keresel, akkor mennyi, egy márciusira, stb... Úgy tudsz összehasonlítani...

2011. jan. 21. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

KLM nagyon akciózik, 120.000HUF a retúr New York JFK-ra illetékkel mindennel együtt/fő.

Azt hiszem, hogy január 31ig van akcióba, ennyiért nagyon jó ár, csapj le rá!

2011. jan. 22. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

2010 nyarán voltam New York-ban.

2009 decemberében a jegy 120ezer ft volt.

Én 2010 márciusában vettem meg 150ezer ft-ért.

Aztán indulás előtt pár nappal kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyi a jegy és a legolcsóbb 240ezer volt.

Szóval érdemes minél előbb megvenni.

És ráadásul nyáron már közlekedni fog az American Airlines is közvetlenül.

2011. jan. 24. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Most rögtön. Minél előbb veszed meg, annál olcsóbb. Évente 3szor repülök Amerikába és mindig megszívom...rájöttem, hogy az a legjobb, ha amint hazajövök egy útról, már meg is veszem a jegyet a következőre...
2011. jan. 25. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!