Mit csináljak? Van egy felesleges repülőjegyem. BudapestMadrid-Tenerife.
Figyelt kérdés
3 nap múlva repülünk Madridba,onnan meg Tenerifére. És megmaradt egy 1 db felnőtt repülőjegyem. Wizzarrel,és Ryanairrel utazunk. És a jegy oda-vissza van. Ez összesen 50 000 Ft-ba került,tehát nagyon olcsó volt.Viszont most családi okok miatt,úgy alakult hogy nem tud eljönni egy személy. Hirdettem elég sok helyen,de nincs rá jelentkező, pedig 25 000 Ft-ért is elvihetnék mondjuk pl. a Wizzair-eset. Próbáltuk átiratni,de az is elég sokba van,szinte többe kerül majdnem mint a jegy. A járattörlés is elég sokat levonnak. Valami ötlet? Hogy ne veszítsük el azt 50 000 Ft-t?2010. szept. 17. 18:16
1/8 anonim válasza:
nem igazán értem,hogy mit írsz..Van egy 50.000 forintos wizzair,és easyjet retúr repülőjegyed..Eladnád a wizzair akár 25.000 forintért..
Hogyis kell ezt érteni?
Wizzairral repülne Madridba onnan easyjet -el tovább Tenerifére?
Vagy végig Teneriféig wizzair-rel menne?
Mert Madridba 25.000 jegy drága(van olcsóbb is)
meg hát ez csak jegy,és a szállás,stb? Az mennyi lenne?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen,van egy repülőjegyem ami Wizzairrel megy Madridba. Ezt a jegyet 25 000 Ft-ért vettük,oda-vissza. És Madridból is van egy jegyem ez Tenerifére megy, Ryanair géppel. Ez is 25 000 Ft körül vettük. Ha valakinek például csak a Wizzair repülőjegyre lenne szüksége,akkor azt odaadnám neki külön,szóval nem kell megvennie a Ryanair-es repülőjegyet. 25 000 Ft-nál? olcsóbb? Most néztem a Wizzair honlapján,hogy 70 000 Ft lenne,abban a dátumban,amiben mi megyünk oda-vissza... Az a bajom,hogy ha nem tudom eladni a jegyet,akkor elveszik ez a 50 000 Ft. Ha meg bemegyek a repülőtérre,és ott vissza szeretném mondani a repülőjegyet,törölni szeretném a foglalást,akkor levonnak egy bizonyos összeget,ami szinte drágább mint 25 000 Ft. Így nem kapok vissza semmi pénzt. Érted?:)
2010. szept. 17. 19:01
3/8 A kérdező kommentje:
Wizzair nem indít Tenerifére járatot,ezért kell átszállni Madridba. Ahol másnap indulna a Ryanair Tenerifére.
2010. szept. 17. 19:03
4/8 A kérdező kommentje:
Itt most csak a repülőjegyről van szó.A többit az illetőnek kéne megoldania. Hisz én is családdal megyek,és magunk oldjuk meg a szállást stb..
2010. szept. 17. 19:04
5/8 JennyR válasza:
Az a baj. hogy 2 nap már nagyon kevés, bármiféle szervezéshez... mert ugye általában nem egyedül utazik valaki, akkor a párjának is kell jegyet venni. S már nem biztos, hogy van arra a járatra. 2 nap alatt a szállást is megoldani...? Nem egyszerű!!!
6/8 JennyR válasza:
Én éppen most akarok foglalni repjegyet Tenerifére, de november 17 vagy 18-ra...(sajna)
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem egyszerű,de próbaszerencse. Nem így volt betervezve,így alakult.:S
Azért köszii a válaszokat.
2010. szept. 19. 16:59
8/8 anonim válasza:
A repülőjegy nem névre szól? Szerintem bebuktad azt az 50 ezer forintot. Ráadásul ki venne meg egy olyan jegyet, amit többe kerül átiratni, mint amennyibe került? Vagy csak én vagyok hülye, és nem vagyok tisztában a dolgokkal? ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!