Ahhoz, hogy feltegyem a cyanogenmod-ot, kell bootloadert nyitni, vagy mást csinálni?
#9: nem a szolgáltató-függőségen múlik.
Azon, hogy 1. adott szolgáltató engedélyezte-e a nyitást, 2. gyártó ad-e nyitási lehetőséget, 3. amennyiben 1 vagy 2 nem, van-e már módszer a megkerülésére.
Egy függő is lehet nyitható, független is lehet nyithatatlan. Egész addig, amíg vmi guru meg nem találja a módszert.
Hali!
Ellenőrizd a szervízmenüben, hogy nyitható-e a bootloader, mert ha igen, otthon, ingyen is nyithatod a SONY által:
Tárcsázóba üsd: *#*#7378423#*#* majd itt keresgéld, már nem emlékszem pontosan hol írja. Ha írja, hogy bootloader unlock allowed yes akkor ezen oldal segítségével kinyithatod: [link]
Egyébként nem ajánlom a 7-es CM telepítését, hisz az is 2.3-om alapszik, így nem hozható ki a maximum a telódból. Telepítsd a 9.1-et, az is stable verzió, és az már a 4.0.4-es ICS-re épül.
"De nekem a gyári 4.0.4-től sokkal lassúbb lett a telefonom"
Mert 4.0 és gyári. :)
A főzött 4.0 jobb lesz.
Csak kis hozzáfűzés egy előző kommenthez:
"*#*#7378423#*#*"
Így könnyebb lesz megjegyezni:
*#*#service#*#*
Csak figyeld a betűket a számbillentyűzeten. :)
Egyébként a régi, U20 (X10 mini pro) bootloader nyitásra van relatíve biztonságos módszer, de az U17 (új mini pro) nyitására én még nem találtam.
Érdemes inkább egy jó stock kerneles 4.0 főzött romot feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!