Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ahhoz, hogy feltegyem a...

Ahhoz, hogy feltegyem a cyanogenmod-ot, kell bootloadert nyitni, vagy mást csinálni?

Figyelt kérdés
most alap 2.3.4 van xperia mini pro-mon
2014. jan. 22. 13:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Inkább kipróbálom a Pimp My Rom-ot, aztán majd veszek egy másik telefont. Köszi a válaszokat.
2014. jan. 22. 22:48
 12/16 Wadmalac ***** válasza:

#9: nem a szolgáltató-függőségen múlik.

Azon, hogy 1. adott szolgáltató engedélyezte-e a nyitást, 2. gyártó ad-e nyitási lehetőséget, 3. amennyiben 1 vagy 2 nem, van-e már módszer a megkerülésére.

Egy függő is lehet nyitható, független is lehet nyithatatlan. Egész addig, amíg vmi guru meg nem találja a módszert.

2014. jan. 23. 07:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Hali!

Ellenőrizd a szervízmenüben, hogy nyitható-e a bootloader, mert ha igen, otthon, ingyen is nyithatod a SONY által:

Tárcsázóba üsd: *#*#7378423#*#* majd itt keresgéld, már nem emlékszem pontosan hol írja. Ha írja, hogy bootloader unlock allowed yes akkor ezen oldal segítségével kinyithatod: [link]

Egyébként nem ajánlom a 7-es CM telepítését, hisz az is 2.3-om alapszik, így nem hozható ki a maximum a telódból. Telepítsd a 9.1-et, az is stable verzió, és az már a 4.0.4-es ICS-re épül.

2014. jan. 24. 08:45
 14/16 A kérdező kommentje:
De nekem a gyári 4.0.4-től sokkal lassúbb lett a telefonom. Azért lenne jó nekem a 2.x.x-es cyanogenmod, mert az gyorsabb lehet szerintem. Amúgy nem lehet nyitni rajta bootloadert és a cyanogenmod letöltéseknél se írják le, hogy kell-e... ezt nem értem.
2014. jan. 25. 10:39
 15/16 Wadmalac ***** válasza:

"De nekem a gyári 4.0.4-től sokkal lassúbb lett a telefonom"

Mert 4.0 és gyári. :)

A főzött 4.0 jobb lesz.

Csak kis hozzáfűzés egy előző kommenthez:

"*#*#7378423#*#*"

Így könnyebb lesz megjegyezni:

*#*#service#*#*

Csak figyeld a betűket a számbillentyűzeten. :)

Egyébként a régi, U20 (X10 mini pro) bootloader nyitásra van relatíve biztonságos módszer, de az U17 (új mini pro) nyitására én még nem találtam.

Érdemes inkább egy jó stock kerneles 4.0 főzött romot feltenni.

2014. jan. 27. 08:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem nyitható. Milyen főzött romot ajánlotok, amihez nem kell bootloadert nyitni? De a válaszokból ítélve a cyanogenmod 4 jó lesz.
2014. jan. 27. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!