Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet egy 2.2.1-es androiddal...

Lehet egy 2.2.1-es androiddal rendelkezo tefonra cyanogenmod-ot tenni?

Figyelt kérdés
Pontosabban egy galaxy minire akarok, amin 2.2-es android van. Sok helyen lattam hogy minimum 2.3 kell hozza, de nincs kedvem veszodni a frissitessel, hanem egybol egy 10.1-es cm modot tennek ra.

2014. jan. 15. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindegy miről frissítesz mire. A lényeg, hogy legyen elérhető a telefonhoz az amire akarsz frissíteni.
2014. jan. 15. 15:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehat akkor en a 2.2-es androidomat letudom frissiteni a 10.1-es cm-el. Koszonom!:)
2014. jan. 15. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy miről frissít, galaxy minivel nem vagyok képben, de sok telefonnál alap hogy a legfrissebb gyári szoftver kell.
2014. jan. 15. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:

A készülékhez csináltak CM-et, de 7.2.0 a legutolsó elérhető verzió. Valószínűleg már nem támogatják a készüléket.

[link]

2014. jan. 15. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:
erdekes.. azt mondjak hogy a 4.2-t is megcsinaltak. de ez is jo. proba, szerencse.:)
2014. jan. 15. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék.

Megcsinálták, és? Már a 2.3 is lassú azon a telefonon, nem használja ki a fejlettebb rendszert, meg nightly, szóval nagyon kezdetleges stádiumban van.

2014. jan. 15. 16:35
 7/8 A kérdező kommentje:
nemtudom, hogy lejott-e a szavaimbol, de ez a telefon csak egy fiokban csucsulo, porosodo papirnehezek volt. innentol nekem mar tokmindegy hogy mennyire lesz gyorsabb, vagy lassabb, maximum kidobom, ha mar hasznalhatatlan lesz. de azert koszonom a figyelmeztetest.
2014. jan. 15. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudok azzal az információval mit kezdeni, hogy neked ez a fiókban pihen, attól még leírtam hogy ne szarakodj feleslegesen a jb-vel, de remélem nem haragszol érte.
2014. jan. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!