30-án vettünk egy telefont a Telenornál. Nem birom megszokni a kezelését! Szerintetek ki cserélik másmilyenre? Nokia Lumia 520, előfizus telefont vettünk és szeretném egy sonyra cserélni.
sony j-m van/volt... Ami most a páromnal van... Azt nagyon szerettem. Már egy éves. Nem mondom hogy hibátlan mert tényleg sokszor befagyott, de valahogy jobban bejött egy- ahogy te irtad- droid:D mint ez! :S a pannonba most kérdeztük 38 ezer kártyába... Nem tudom mit csinálok... Lehet megmarad. Az biztos nem fogom ugy szeretni mint a sony-m:$
Nagyon szépen köszönöm hogy hozzászoltatok!
Beállítások: ott a második a téma, azon belül csak két dolgot tudsz állítani (pont ezt a kettőt).
1.) Háttér: van sötét és világos (rád bízom a felfedezés izgalmát, hogy melyik jelenti a feketét és melyik a fehéret :) ...)
2.) Témaszín (segítek: magyarul csempe szín). Itt ha a pirosra kattintasz piros lesz a csempe, ha a kékre, akkor kék, ha a zöldre, akkor zöld, stb.... Mondjuk engem meg pont ez a rész zavar: 20 szín közül lehet választani, de én csak 12-t ismerek. Minek van 20 szín? :)
A hívásnaplóban pedig kiemeli a nem fogadott hívásokat.
Szerencsére ezt nem tudod elállítani.
További információt találsz a telefonhoz kapott használati utasításban ;) Szerintem használd.
Kb. tized olyan bonyolult vagy összetett, mint egy android. Alig van benne beállítási lehetőség. Fura, hogy több mint egy év android után nem tudod beállítani itt még a háttér színét sem. FB-ot gondolom tudtad telepíteni? :D
Tisztaba vagyok vele hol lehet beallitgatni a dolgokatmert megtalálom. De a telefon megsem azt csinálja amit én akarok. Eddig probaltam normálisan visszairogatni Nektek, de mikor hülyének néznek ismeretlen emberek azt nem csípem. Nem vagyok buta szőke műszakilag analfabéta liba... Nyomkodom a telefont nézem az internetet es barmilyen furcsa elolvastam azt a kis fuzetket is amit mellékeltek a telohoz... Ugyhogy lehet egy kicsit visszabb venni! A kinézeten szerettem vna változtatni a telefonnak de vmiért nem reagál rá...
köszönöm a Hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!