Meghalt a Nokia Lumia 610-em?
Pedig egy lumia az aztán sose fagy.
Legalábbis mást se olvasni ezen az oldalon...
'Vettél volna normális telefont'
Mégis mire gondolsz? Kb. 2010 óta nem adnak ki normális készüléket. Vagy akad/fagy a négymagos csodamobil, vagy szétmegy egy hét után (érdemes itt olvasni egypár delikvens készülékéről), szervizben több időt tölt, mint Nálad. Aztán ha szar a rendszer és semmit nem csinál úgy, ahogy kéne, Rád fogják, hogy 'nem tudod jól használni'.
Ja megint a 4 magos jön elő...
Nem unjátok már ezt b..szátok meg?
Itt a környékemen senkinek nincs csak max 1-2 magos cucca, de senkinek nincs ilyen gondja, hogy az lenne a szokása, hogy megfagy, pedig ez mind csak egy nyamvadt android... És nem egy sose lefagyó, tökéletes win mobil...
Régebbi készülék meg pl. nekem nem kell... Az ismerőseinek se, kb. a lent írtak miatt
Mondj egy olyan navigációt pl. a régi SE k800-as telómra, mint a sygic...
Kb. ugyanannyira kell, mint a Samsung Galaxy Round, szerintem sejted.
És az a Sony Ericsson hol 2010-es? Ilyenkor mindig jön végletekig menő szőrszálhasogatás, mert érveket már nem tudtok mondani.
Onnan jön, hogy én pont 2010-ben cseréltem le azt egy se xperia x10-re....
2 éve adtam el és még ma is használják, többek közt a kocsiban navigációra...
Mint én is többek közt arra.
csak ugye azt látom itt, hogy így lagdroid meg úgy lagdroid, pedig a win az igazából, pont olyan, mint az xp idején desktopon:
Baxott gyors, amikor új és utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!