Meghalt a Nokia Lumia 610-em?
Figyelt kérdés
Facebookon voltam, megfagyott, szokása, ilyenkor se a lezáró gombot, se az alsó gombokat nem lehet használni, mert nem érzékeli. Kivettem az aksit, mint mindig ilyenkor, visszatettem, először nem adta ki a PIN kód beütésének a gombjait, megint kivettem, akkor kiadta, de nem érzékelte a nyomást. Most szintén kivettem, már vagy huszadjára, és folyamatosan csak addig jut el, hogy beadja a mobilszolgáltató logóját. Rezeg, ahogy szokott, de itt megáll és nem csinál semmit. Meghalt? Most mégis mit csináljak vele? Szervíz?2014. jan. 2. 09:37
11/23 anonim válasza:
Most ezzel pont nekem adtál igazat - a mostani telefonok mind szarok.
13/23 meszike91 válasza:
Nyomd 10 mp-ig együtt a hangerő le és a bekapcsoló gombot.
14/23 bp1985 válasza:
Érdekes, nekem tökéletesen megy a droidos htc-m...
15/23 meszike91 válasza:
14. Örülj neki, ritka az ilyen.
16/23 anonim válasza:
utolsó 610 vagy akörnyékén is ritka...
17/23 bp1985 válasza:
nem ritka, csak nem játéktelefont kell venni. ilyen egyszerű. sokkal több wp megy szervizbe, mint droid.
18/23 anonim válasza:
Bp1985 : ez hulyeseg , mondom szervizeskent.
Kerdezo : ha garancias a telefonod vidd vissza,ha nem ,akkor szerviz vagy probalj hard resetet,amit mar itt le is irtak,hogy hogy kell
19/23 bp1985 válasza:
Hivatalos szervizböl van az infóm, nem sufni gsm-ből.
20/23 anonim válasza:
Akkor a hivatalos szerviz is kamuzik ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!