30-án vettünk egy telefont a Telenornál. Nem birom megszokni a kezelését! Szerintetek ki cserélik másmilyenre? Nokia Lumia 520, előfizus telefont vettünk és szeretném egy sonyra cserélni.
Miért nem próbáltátok ki mielőt megveszitek?
Esetleg eladhatod és abból vehetsz egy másik telefont de még egy ilyen jó ár-érték arányú telefon nem sok van.
Egyébként nem rossz teló, meg lehet szokni.
Nem birom...! Csúnya a menüje, olyan összeb.szotnak néz ki.. Semmi szépséget nem találok benne:( Igazából páromnak vettem, szülinapjára, ő nem birja kezelni, nekem adta... Kezelését megszoktam, meg tudnám szokni, de egyszerűen a menüje... Hogy minden fekete...:( Nem tetszik.
Szerintetek mennyiért lehetne eladni?
megszokom a kezelését egyszerüen a menüt nem birom elviselni... össze vissza szedett vedett... nincs rendszerezve... nincsenek a menübe rendszerezve a dolgok... Kivagyok tőle! A kezelését megtanultam nagyjából, de ez nekem nem jön be... A menü szint hiába változtatom... a fekete az fekete maradt. Ezért vettük meg ezt a telefont, mert az eladó is ezt mondta hogy ez a nokia a legjobb most a piacon. És tény és való, tényleg jó telefon. gyors, sok mindent tud, mondjuk a kamerájával nem vagyok kibékülve...
A boltba visszamentünk, igy ahogy mondjátok nem cserélték ki. Viszont lenne rá egy vevő... De nem tudom mennyi rá a reális ár?! 30 ezerért el lehet adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!