Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vannak problémáitok a NOKIA...

Vannak problémáitok a NOKIA 5530-otokkal?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy mivel az 5800 az első érintőképernyős telefonja a NOKIA-nak vannak apróbb bajai a szoftvernek, ami ugyanaz, mint az 5530-nak. Mivel az 5530-nak gyorsabb a procija, jobb a görgetés, stb. Kell járnotok szervízbe az 5530-aitokkal? Az én Sony Ericsson C702-mmel kellet, ezért nem akarok ugyanabba a gödörbe esni...

Előre is köszönöm segítségeteket!

2009. nov. 27. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
[link] itt a tesztben azt írták róla hogy a gyorsulás érzékelője és az érintőképernyője se a legjobb. Nekem nincsen de ha vennék akkor inkább a nagy testvért mert mégiscsak többet tud.
2009. dec. 12. 23:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Inkább olvasd el a mobilarena.hu kritikáját: ott se dicsérik agyba-főve, de nem is teremtik úgy le, mint az általad ajánlott cikkben. Legyen elég az, hogy én kipróbáltam és szerintem Nagyon jó. Pár napon belül meg is kapom.

Tudnék még érveket mondani az 5530-ért az 5800 és stb. ellen (gyorsabb processzor, megbízhatóbb, de ugyanolyan szoftver), de inkább nem sorolom. A legjobb az, ha kipróbáljuk...

2009. dec. 14. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a kritika bizonyára a legelső készülék miatt lett ilyen lesúlytó. most vettük meg az 5530-at és semmi olyasfajta bajunk nincs vele. Nagyon jó! Ajánlom mindenkinek!
2009. dec. 20. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
szia! :)Mi a véleményed a telefonról így néhány hónappal később?? :) Én is tervezek egyett, de senkinek sincs a környezetemben, még csak nem is láttam senki kezében... :) megköszönném, ha írnál róla pár használói véleményt :) És neked milyen színben van? Én rózsaszínben szeretnék :)
2010. febr. 24. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést. Nagyon jó, így két hónap múlva is a telefon, főleg hogy 2 év garancia van rá: a nyíregyházi NOKIA márkaboltban vettem. Fekete-piros. Volt itt nálunk az ElectroWorld-ben egy rózsaszín, de azt elvitték. Ha kérsz, rendelnek neked egyet...

Az egyetlen apró gond csak az volt, hogy túl sokat rakosgattam ki-be az érintőceruzát és kilazult a két tartópöcök, ezért elhagytam azt (de nem azt a bizonyosat... :). Elvittem és szó nélkül megcsinálták helyben 1 óra alatt. A "vessző" 1000 Ft lett volna, de így a garanciába beleszámították, és egy új védőfóliát is raktak a kamerára, mert az időközben lejött.

Csak annyi, hogy a ceruzát nem kell túl sokat használni (ki-be rakosgatni) és akkor tökéletes. De lehet, hogy csak nekem lazult ki...

Ujjal is lehet nyomkodni, nem vagy rászorulva tollakra.

Egyszóval: vedd meg. Jól jársz vele: ez már nem 5800.

De ha gazdag vagy, várhatsz a NOKIA X6-ra is...

2010. febr. 25. 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Ja, és én se láttam senki más kezében még ilyet, csak LG KP550-t, mivel még csak fél éve jelent meg (ez az 5530).

Amúgy XpressMusic, tehát jack-dugós, a fejhallgató is az. Akarok is hozzá venni egy nagyobbat.

2010. febr. 25. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszi a sok infót! :) Az x6 nekem nem jön be annyira, meg azt olvastam, hogy nem nagy szám tudásra... :):) Viszont ez a mobil tényleg nagyon szép! :) szerintem kérek is egyet szülinapomra, ami igaz, hogy még pár hónap, de már nagyon várom :D:D:D És lehet rajta filmet nézni? mármint, jó minőségben jáétsza le őket? :)
2010. febr. 26. 10:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Még nem néztem.

DivX-et nem játszik le, a 3gp-t meg még nem próbáltam...

2010. febr. 28. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyenem van!

szupi teló :)

amúgy mp4-ben gyönyörűen megy rajta a film ;)

2010. ápr. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!