Vannak problémáitok a NOKIA 5800-itokkal? Jártok vele szervízbe?
Csáó
5800-m van már majdnem egy éve és jó telefon megvagyok vele elégedve, semmi baja nincsen raktam rá fasza gps-is
fullos zenelejátszó, fájlkezelö csomagolni kibontani szerkeszteni mindent tudok vele.
csak csomo szir szar progi nem kell rá mert szarrá teszi.
De nekem egyáltalán nincs gondom vele.
Meg hát ha jó telefont akarsz akkor ezt érdemes mert árba is elég korrekt.
50-60 ezerért már lehet kapni.
Tehát én ajánlom!
A napokban én is elgondolkoztam, hogy ha okos telefonra váltanék, milyen kellene. Nekem nagyon fontos, hogy megbízható legyen. A munkatársamnak 5800-ja van. Kézbe vettem, kipróbálgattam rajta ezt-azt, aztán kiderült, hogy ha egy bizonyos helyen és módon fogom, akkor kikapcsol a készülék. Elmondása szerint sosem ejtette le, nem ült rá, vigyázva használta.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, ez csak egy tapasztalat egy készülékröl. Lehet, hogy a srác peches, és így fogta ki. Érdeklödj még, és ha sok ilyent hallasz még, akkor csak óvatosan vele. Ha meg nem hallasz más hasonló esetröl, akkor hajrá!:)
ez durva hogy nektek szar
mért ti telepitetek rá minden szart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!