Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vannak problémáitok a NOKIA...

Vannak problémáitok a NOKIA 5800-itokkal? Jártok vele szervízbe?

Figyelt kérdés
Fél éve vettem a Sony Ericsson C702-met: 2 szervíz után már javíthatatlan hiba jött elő, de még működik. Csak nem lehet tölteni.33.000 volt és visszavennék 5.000-ért. Na persze! Így hát elegem lett a Sonykból és most a NOKI-ák felé fordulok. Most épp az 5800-val szemezek. Kinek hány évig bírta vagy bírja még? Nem kell félnem, hogy ugyanaz lesz vele, mint a C702-mel? Ha sokat WiFizek vele és egyéb dolgait is használom, nem fog hamarabb tönkremenni? Előre is köszönöm a segítségeteket!
2009. nov. 25. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Csáó

5800-m van már majdnem egy éve és jó telefon megvagyok vele elégedve, semmi baja nincsen raktam rá fasza gps-is

fullos zenelejátszó, fájlkezelö csomagolni kibontani szerkeszteni mindent tudok vele.

csak csomo szir szar progi nem kell rá mert szarrá teszi.

De nekem egyáltalán nincs gondom vele.

Meg hát ha jó telefont akarsz akkor ezt érdemes mert árba is elég korrekt.

50-60 ezerért már lehet kapni.

Tehát én ajánlom!

2009. nov. 25. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:

A napokban én is elgondolkoztam, hogy ha okos telefonra váltanék, milyen kellene. Nekem nagyon fontos, hogy megbízható legyen. A munkatársamnak 5800-ja van. Kézbe vettem, kipróbálgattam rajta ezt-azt, aztán kiderült, hogy ha egy bizonyos helyen és módon fogom, akkor kikapcsol a készülék. Elmondása szerint sosem ejtette le, nem ült rá, vigyázva használta.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, ez csak egy tapasztalat egy készülékröl. Lehet, hogy a srác peches, és így fogta ki. Érdeklödj még, és ha sok ilyent hallasz még, akkor csak óvatosan vele. Ha meg nem hallasz más hasonló esetröl, akkor hajrá!:)

2009. nov. 25. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem az van már vagy fél éve de nekem csak gondom van vele. Havonta viszem a szervízbe ahol persze 2 hetet van. Most hétvégén is viszem de leordítom a fejüket hogy azért mégis 80 ropi volt és nem fogok oda rohangálni vele.
2009. nov. 25. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:

ez durva hogy nektek szar

mért ti telepitetek rá minden szart?

2009. nov. 25. 15:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Legtöbb a jó válasz, de nem csak itt. Egy barátom most ajánlotta az 5530-at: még nem tudom, de inkább az 5800. Ő azt mondta, az 5800-nak a szoftvere nem a legjobb működésű...
2009. nov. 25. 20:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi a válaszokat! :D
2009. nov. 25. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Erre még válaszoljatok: ki hol vette a készülékét? Akinek szervízbe kell rohangálni nem gsm-ben vette vagy netről? Mert én is rohangáltam szervízbe a gsm-ben doboz nélkül vett (!) Sony Ericsson C702-mmel. Gondolom hivatalosabb bolt jobban megbízható...
2009. nov. 25. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Vodafone-nál vettem. Csak a Garmin van rajta.
2009. nov. 26. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
12:17-es vagyok. Nem tudok biztosat mondani, de a srác mindig új készüléket vásárol. Szerintem ez sem volt kivétel. Tehát 90%, hogy szolgáltatótól vette.
2009. nov. 28. 10:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, mostmár inkább 5530-at vennék, mert az gyorsabb és a 3. érintőkijelzős telefonja a NOKIA-nak. Nincs benne 3G se GPS, de WiFi igen. Az első kettő nekem nem hiányzik, de amilyen szempontok alapján néztem telefonokat (érintőképernyő + WiFi), kategóriájában a legolcsóbb, 50.000 Ft. Igazat adok az egyik válaszolónak (aki talán nem az én kérdésemre válaszolt), hogy ha nem kell, hogy minden sz...rt tudjon, akkor jó az 5530. Ráadásul agybadugós (hallójátatos) füllhalgatót adnak hozzá.
2009. nov. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!