IPad Airt vagy iPhone 5S-t vegyek a fiamnak?
szerintem is iPad Air,
az iPhone nagyon nem éri meg, akkor már inkább az iPad Air.
19 éves és nincs saját jövedelme?? Nagyon el van kényeztetve. Csak nehogy visszaüssön később.
Van ilyen ismerősöm. Elvégezte a főiskolát aztán meg nincs munkája, mert az anyjáék fizetnek neki szinte mindent.
Ha kell neki, akkor vegyen magának, 16 éves kortól már lehet dolgozni. Én is valamikor akkor kezdtem. 19 évesen a suli mellett dolgoztam.
7,ha megengedi az anyagi helyzetük hogy a srácnak ne kelljen dolgoznia amíg tanul miért lenne elkényeztetve?
Szerencsére nekem sem kell melóznom egyetem mellett,havonta kapok egy fix összeget otthonról,abból kell gazdálkodnom,mindent magamnak intézek,és nem tartom magam elkényeztetettnek
A kérdésre válaszolva ipad airt vennék,5 és 5s között túl sok különbség nincsen
ma 13:20
De ez bizony elkényeztetés. Nekem is tudtak volna pénzt adni, de nem adtak csak a legszükségesebbre, albérlet, rezsi semmi extra. Megtanították, hogy dolgozni kell és nagyon hasznos, hogy megtanultam mi az a munka.
Sok fiatal szétbulizza magát az iskolában mást sem csinál (én is buliztam eleget, volt hogy full másnaposan mentem dolgozni), és amikor az első munkahelyére bekerül fogalma sincs, hogy mi az a munka, mert nincs munkatapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!