Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A tévében miért nem reklámozzá...

A tévében miért nem reklámozzák az iPhone telefonokat?

Figyelt kérdés
Bezzeg a többi telefont reklámozzák. Főleg az ilyen nyomógombos elfuserált szarokat. Nekem iPhone-om van, de nem értem miért nem reklámozzák ezt is. Apple cuccok közül csak az iPad-eket reklámozzák.
2013. szept. 28. 23:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az iPhone egy tökéletesen megalkotott telefon, stabil, gyors, megbízható. Személyes véleményem alapján kicsi 4 colos, amikor megjelent már javában lehetett kapni 4+ os telókat is, szóval azért a pénzért ez kicsike. Nagyon örülnék egy iPhone 5 nek, de ha lenne rá pénzem se venném meg, mert egyszerűen nem kell, nem tudom mi az a + dolog amivel többet tud, mint egy 50 ezres Samsung, mert hogy én fényképezni meg kamerázni nem akarok egy hangya méretű optikával az biztos. Játszani lehet más telefonokkal is, szóval én azért az árért nem vagyok elájulva tőle, kihangsúlyozom az ár itt a baj ! Azt mondanák, hogy nesze (hasamra ütök) 90-100 ezerért egy új iPhone, akkor azt mondanám, hogy reális, de így nem !
2013. szept. 30. 19:11
 22/24 A kérdező kommentje:

Utolsó. Erről nem feltétlenül az Apple tehet:) Mármint hogy drága. Amerikában, 190 dollár egy iphone 5 (kb. 45.000Ft) Németországban 295 euró Ausztráliában 199 dollár. Magyarországon árulják szinte a legdrágábban (szinte!) Európai országok közül, szinte Magyarországon lehet a legdrágábban telefonálni is. Ja és szerntem többet tud az iPhone egy 50ezer forintos samsungnál!;))

Beszédeddel tudod irányítani a telefont, fejmozdulatoddal tudod irányítani, és hangot feljebb/lejjebb venni, megtudom nézni itthon a gépemen hogy hol van az iPhone-om (ha esetleg ellopták volna) Assistive Touch-ot és voiceover-t tudok használni ami szintén nem kis dolog stb. Igényes iOS használ, ami nekem személy szerint 1000000-szer jobban tetszik mint az Android. (kinek a papp kinek a pappné) további szép napot!;)

2013. szept. 30. 21:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Én azt mondom nagyon eltértünk a témától.

Azért nem kell reklám, mert egy olyan szegmens az iPhone-é, ami nem igényli ezt. ahogy a Barátok közt reklámblokkjában szerepeljen, vagy pl nem látunk Bentley, Vagy Porsche reklámot, de más autót igen.

Megcéloztak egy limitet, ahhoz tartják magukat. amíg nem kötnek kompromisszumot, addig a nevük a reklám.

Ez más márkáknál is lehet így alacsonyabb árszegmensben. Ezen nincs mit veszekedni.

2013. okt. 1. 08:52
 24/24 anonim ***** válasza:

A nyomógombos elfuserált sz..okat több okból reklámozzák.

Hogy azt hidd milyen olcsó, pedig ha feleannyiért adnák is haszon lenne rajta.

Hogy kiemeljék a legjobb tulajdonságait, amitől elámulva csak vásárlás után jössz rá hogy ötszörannyi rossz tulajdonsága van, amit ha előbb tudsz, meg se veszed.

Szóval ezt a kategóriát nem arra találták ki hogy a szülői értekezleten panaszkodjanak az apukák-anyukák, hogy a gyereknek az éven ez a harmadik iPhoneja amit elhagy az iskolában, biztos ellopta valamelyik kissebbségi hovatartozású család sarja...

Mondok egy sztorit.

Van egy ügyfelem akinek szívesen dolgozok, nagyon gazdag. A házában ha bármi elromlik, engem hív. Elmondja a baját, odaadja a kulcsot. Nem érdekli mennyi csak hogy mikorra lesz kész. Ha én magam nem tudom megoldani, addig telefonálok amíg ott nem terem aki megcsinálja. Tudja hogy nem nyúlok a cuccához, ha odébb is kell tolni valamit, utána visszakerül minden a helyére, por letöröl, macska nem kienged.

Annak idején egy N9-et vett a javaslatomra (nekem nagyon tetszett az a készülék mikor tanácsot kért a vásárlás előtt). Egyszer hogy-hogy nem, a teló töltődött, mikor a macska a töltő zsinórját szemelte ki. Teló repül, csatlakozó reccs. Látszatra nem volt semmi, csak két nap múlva csonta lemerült a teló, hiába dugta be. Fel is hívott, de mondtam ha garis akkor a szervízbe kell menni először. Másnap hívott hogy ha kell nekem a teló alkatrésznek akkor elvihetem.

Ugyanis elment a szervízbe, ott azt mondták hogy ez nem garis hiba, bevizsgálás, két hét, 57 ezerért megoldják. Nem az árán háborodott fel (meg se kottyant volna kifizetnie), hanem azon hogy meg se kíséreték megnézni hogy pl. egy forrasztás árán javítható-e.

Megkérdezte milyen teló van full garival. iPhone 5 volt. Vett kettőt. Ennyi.

Nekem ideadta a régi telót, megforrasztgattam, jobb mint új korában.

"Apple cuccok közül csak az iPad-eket reklámozzák."

Az iPad pont kilóg a sorból, azt főként szórakozásra teremtették. Ki szórakozik a legtöbbet a családban? A gyerek. Meg tudja venni? Nem. Apa igen? Apának eszébe se jutna magától. Tehát reklám kell, amit a gyerek megnéz, aztán meg hogy apa nekem olyan kell.

2013. okt. 1. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!