A tévében miért nem reklámozzák az iPhone telefonokat?
Figyelt kérdés
Bezzeg a többi telefont reklámozzák. Főleg az ilyen nyomógombos elfuserált szarokat. Nekem iPhone-om van, de nem értem miért nem reklámozzák ezt is. Apple cuccok közül csak az iPad-eket reklámozzák.2013. szept. 28. 23:46
1/24 anonim válasza:
Mert azoknak a telefonoknak van szüksége a reklámra amit nem vesznek... Ezért Reklám a nevük! Az Iphone-t rendesen viszik, annak elég 1-2 plakát max, mert nincs olyan ember aki ne tudná mi az az Iphone és esetleg TV nézés közben látná meg egy reklámba és azt mondja nekem ilyen kell...
2/24 anonim válasza:
Akkor az iPad et minek reklámozzák ?
3/24 A kérdező kommentje:
Jó de.. Mekkora menőség lenne már mondjuk egy iPhone 5S-t reklámozni, mondjuk arany változatban :DD Ejj.. szakítana gyerekek!!:)
2013. szept. 29. 00:06
4/24 anonim válasza:
amit az első ír, lehet benne valami. iPad mini-t nézve, amit reklámoznak, lehet nem annyira kelendő. de lehet annak is szerepe, hogy itthon nincs hivatalos képviselete az Apple-nek, nincs hivatalos Apple Store, csak az APR-ek. Valószínű, ha lenne, akkor az Apple az nyomná orrba-szájba a reklámokat a tv-n keresztül.
5/24 anonim válasza:
Felesleges reklámozni, mert így is hiánycikk. Nekem 2 éve a i4 beszerzése 1 hónap volt.
6/24 anonim válasza:
Így is 10 perces reklámok vannak minek még több...
7/24 A kérdező kommentje:
azért 10 percnél több.. akkor már megnézek egy 2 perces olyan reklámot, aminek értelme is van :-))
2013. szept. 29. 00:31
8/24 anonim válasza:
Felesleges reklámozni, mert a sok majom aki ennek a samsungbelű, kínai összerakású sz*rnak a birtoklásától érzi magát többnek, úgyis eleget veri magát vele mindenhol. Az is hall róla aki nem akar.
9/24 anonim válasza:
Amiért a Microsoft sem reklámozza magát.
10/24 anonim válasza:
"Amiért a Microsoft sem reklámozza magát."
Ez nem volt rossz hasonlat, egy világszerte ismert termék, a csapból is ez(ek) folynak. Nincs szükségük reklámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!