2/9 anonim válasza:
ilyenem van, de nem az. ezt milyen felmérés támasztja alá?
3/9 anonim válasza:
Mert minden alkalmazást optimalizálnak rá , tehát minden alkalmazás amit az appstoreban le tudsz tölteni működik is rajta és amúgy kamera meg ilyesmikben nem rosszab mint társai. de nem felltétlen a legjobb mert van akinek kicsi és azért neki máris nem a legjobb
4/9 anonim válasza:
"Mert minden alkalmazást optimalizálnak rá"
Nesze semmi, fogd meg jól!
Szerintem arról senkinek semmi fogalma nincs, hogy az egyes fejlesztők az egyes eszközökre az alkalmazásaikat hogyan és milyen mértékben optimalizálják.
5/9 anonim válasza:
amiért az samsung és a többi gyártó csúcsmodellje is.
6/9 anonim válasza:
Nem a legszuperebb.Csak szimplán jó.Mondjuk nekem soha nem kéne mert ennyi pénzből sokkal okosabb telót veszek.De ízlések és pofonok.
7/9 anonim válasza:
Azért mert APPLE!
rohadtul megbizható a márka szinte nincs baja ha nem piszkálod nagyon ritkán fagy vagy laggol.
8/9 anonim válasza:
Hogy a legszuperebb lenne ? Nem gondolom. Az eladasi adatok alapjan valoszinuleg a legnepszerubb ,ez teny . En szeretem hasznalni , minden olyan dologra alkalmas,amire szuksegem van,amit tud azt jol tudja ,de anelkul,hogy az osszes tobbi modellt kiprobaltam volna-talan tulzas lenne szubjektiven ertekelni .
Probald ki,hasznald ,tapasztald es hagyatkozz a sajat elmenyeidre
9/9 anonim válasza:
Az iOS miatt. Ők össze tudtak hozni egy stabil rendszert, némi korlátozással. Szerintem nem ér meg ennyit a stabilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!