Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért az iPhone a világ...

Miért az iPhone a világ legszuperebb mobilja?

Figyelt kérdés

2013. szept. 28. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Miért, az?
2013. szept. 28. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
ilyenem van, de nem az. ezt milyen felmérés támasztja alá?
2013. szept. 28. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert minden alkalmazást optimalizálnak rá , tehát minden alkalmazás amit az appstoreban le tudsz tölteni működik is rajta és amúgy kamera meg ilyesmikben nem rosszab mint társai. de nem felltétlen a legjobb mert van akinek kicsi és azért neki máris nem a legjobb
2013. szept. 28. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
16%

"Mert minden alkalmazást optimalizálnak rá"

Nesze semmi, fogd meg jól!

Szerintem arról senkinek semmi fogalma nincs, hogy az egyes fejlesztők az egyes eszközökre az alkalmazásaikat hogyan és milyen mértékben optimalizálják.

2013. szept. 28. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
amiért az samsung és a többi gyártó csúcsmodellje is.
2013. szept. 28. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem a legszuperebb.Csak szimplán jó.Mondjuk nekem soha nem kéne mert ennyi pénzből sokkal okosabb telót veszek.De ízlések és pofonok.
2013. szept. 28. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Azért mert APPLE!

rohadtul megbizható a márka szinte nincs baja ha nem piszkálod nagyon ritkán fagy vagy laggol.

2013. szept. 28. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Hogy a legszuperebb lenne ? Nem gondolom. Az eladasi adatok alapjan valoszinuleg a legnepszerubb ,ez teny . En szeretem hasznalni , minden olyan dologra alkalmas,amire szuksegem van,amit tud azt jol tudja ,de anelkul,hogy az osszes tobbi modellt kiprobaltam volna-talan tulzas lenne szubjektiven ertekelni .

Probald ki,hasznald ,tapasztald es hagyatkozz a sajat elmenyeidre

2013. szept. 29. 07:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Az iOS miatt. Ők össze tudtak hozni egy stabil rendszert, némi korlátozással. Szerintem nem ér meg ennyit a stabilitás.
2013. szept. 29. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!