Én nem villogni szeretnék az adott készülékkel (Akkor 5-öt vennék), hanem szeretnék egy olyan telefont ami SZERINTEM ezekre tökéletesen megfelel: Internet, zenehallgatás, GPS-en követni a futást/bicikilést.
Azért néztem ki az iPhone-t mert adósság rendezésének fejjében kaptam egy MacBook White-ot és ezzel szeretnék egy teljesen kompatibilis telefont.
Iphone 4 mai vilégban elegendő? Nekem nincsenek olyan elvásáraim h hiperszuper gyors legyen, meg hogy Hubble minőségű képeket készítsen, normál felhasználó vagyok.
Amiket te irtal azokra teljesen jo a 4. A hardver ellenere, maig egy jo kis telefon, ezt foleg az iOS-nek koszonheti.
2013. júl. 25. 13:56
3/12 anonim válasza:
"GPS-en követni a futást/bicikilést" Galaxy S4-S health funkció.
A macbook egy laptop, ugyanúgy kompatibilis az összes telóval mint bármely. Az iphone még jó, DE őszzel elavultá válik az új iOS 7 miatt. Ne vegyél iphone 4-es vagy i5 vagy a galaxy s4. Ha jót akarsz nem veszel i4-et !!!!!!!!!!!!!!
2013. júl. 25. 13:57
4/12 anonim válasza:
DE nem tudom, miért válna elavulttá az iOS 7-tel, hiszen nem ugyan az fog futni rajta, mint az i5on, hanem a 4-re készített verzió :) Egyébként a 4s-t vallják tökéletesen megfelelőlen a mai igényeknek. Ha megvárod a 7. generációs készüléket, mely valószínűleg ősszel jelenik meg, akkor a 4s ára lejjebb megy, szerintem azt vásárold.
2013. júl. 25. 14:01
5/12 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt hogy elavultá? Mit takar? Ha most megfelel azokra a funciókra, pár hónap mulva miért nem fog? (Nem kötekedés képpen kérdezem, tényleg érdekel.)
2013. júl. 25. 14:03
6/12 anonim válasza:
Amikre neked kell azokra akkor is tökéletes lesz amikor kijön az iOS 7 vagy az új iPhone, csak azoknak sok funkcióját nem kapja meg.
2013. júl. 25. 14:26
7/12 anonim válasza:
Tudod, némelyeknek elavult lesz azonnal a telefon, ha jön újabb, ami többet tud. Még akkor is, ha éppen egyáltalán nem fogja kihasználni azt a többlet tudást.
2013. júl. 25. 14:59
8/12 anonim válasza:
3asnak még sose volt iPhone-ja, azért írja...lassabb sem lesz iOS7-tel. én teszteltem a bétát, az sem volt olyan rettenetesen lassú az 6.1.3-hoz képest, szóval a végleges verziót biztos, hogy pont ugyanolyanra optimalizálják, hogy ne akadjon. nekem egyenlőre teljesen megfelelő mindenre, persze célszerűbb inkább 4S-t venni akkor már.
2013. júl. 25. 15:46
9/12 anonim válasza:
én most vettem egy iphone 4 et, és azért remélem, jó ideig számomra jó lesz, nekem sem kell szuper sebeség, csak hogy menjen rajta pár játék, szép képeket csináljon meg ilyenek, úgy hogy nyugtassatok hogy nem volt rossz döntés :)
meg én azt halottam hogy az iphone 4s gyári hibás..
2013. júl. 25. 15:58
10/12 anonim válasza:
Elavultság alatt azt értem hogy az akksi veszettül gyorsan fog merülni az ios 7 miatt. Egyébként kedves válaszolók és kérdező, csak hogy tudjátok az összes iphone generáció itt hever vagy az asztalomon vagy a szekrénybe még az első generációs iphone is amit 2007-ben a jó örge Steve adott ki. Jelenleg az i5 az i4s és az i4 -en is ios 7 beta 3 működik. Feketés ocsmány fehéren elmegy. Sajnálom azokat az iFanokat akik nem merik elismerni az Apple hamarosan pukkad és sajnos a Google Android átveszi az uralmat... Mindez Cook és Ive hibája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!