IPhone 4 mai világban? (Bővebben lennt)
Sziasztok!
Én nem villogni szeretnék az adott készülékkel (Akkor 5-öt vennék), hanem szeretnék egy olyan telefont ami SZERINTEM ezekre tökéletesen megfelel: Internet, zenehallgatás, GPS-en követni a futást/bicikilést.
Azért néztem ki az iPhone-t mert adósság rendezésének fejjében kaptam egy MacBook White-ot és ezzel szeretnék egy teljesen kompatibilis telefont.
Iphone 4 mai vilégban elegendő? Nekem nincsenek olyan elvásáraim h hiperszuper gyors legyen, meg hogy Hubble minőségű képeket készítsen, normál felhasználó vagyok.
Osztálytársamnak sima 4 van, használtam sokat és egyáltalán nem lassú, szép képeket csinál, képernyője gyönyörű, teljesen alkalmas arra amiket leírtál.
Én egy 4S-t vettem használtan, mert az kicsit tovább lesz támogatott és nem tervezek 2 éven belül másik telefont venni.
Az iOS 7 támogatja a 4-et, csak a mozgó háttér, a camera app video live effectjei és az airdrop funkció nem lesznek elérhetőek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!