A tévében miért nem reklámozzák az iPhone telefonokat?
"Főleg az ilyen nyomógombos elfuserált szarokat."
Akár hiszed, akár nem, vannak, akinkek az általad "nyomógombos elfuserált szaroknak" tituált készülékek fontosabbak, mint az általuk "rossznak tituált sz.rphone"...
"Valaki ezt, valaki azt szidja."
A normális emberek nem szidják, azt, ami nem tetszik nekik, nem kell leszarozni valamit azért, mert te nem azt használod.
Azért nincs a TV-ben az Iphone, mert nincs rajta mit reklámozni, mindenki tudja, hogy mi az és majdnem mindenki tudja azt is, hogy időnként jön belőle egy új, ami majdnem ugyanolyan, ebbe most bele lehet kötni, nem úgy értem, hogy nem fejlődik, hanem úgy, hogy mindig hasonlít az első változatra, mindig egy továbbfejlesztett változata az előtte lévőknek. Amikor például egy Sony piacra dob, egy új telefont, legyen az akármilyen névvel ellátva többnyire megváltozik benne minden, mást tud, máshogy néz ki, más a formája, a nagysága és meg kell mutatni az embereknek ahhoz, hogy megvegyék, az Iphonon nincs mit megmutatni, mert mindig ugyanolyan és mindenki megveszi, újra és újra.
Az Apple éppen ebben különleges. Számoljunk csak.. Azt hiszem 2007-ben mutatták be az 1. iPhone-t. Én úgy tudom, az alappal együtt 9 telefont hoztak ki összesen. A samsung több trilliót, mert ő évente ki ad több mint 5-öt, és régebben is gyártja már a telefonokat, mint az Apple.. Az az epüll teljesen más kategória. Tiszta, évente kiad 1-2 telefont, folyamatosan-kismértékben újuló külsővel, belsővel, és mégis rengetegen szeretik. Példa erre, 5s-ből 3 nap alatt 9 millió darabot adtak el.. Ez rekordnak számít. Galaxy s4-ből egy hónap alatt adtak el 10 millió darabot. Félre értés ne essék, én egy telefont sem szidom, viszont jó pár ember igen. Vissza térve, szerintem az Apple még fiatal telefon gyártás terén, viszont iszonyatos fejlődésen esik át telefonról telefonra
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8eSrd..
Lehet hogy nem a megfelelő ütemben, de én ezért szeretem az Apple-t. :)
"Elfuserált szarok"--> nem szidod a telefonokat? De...
"Senkinek semmi köze nincs hozzá hogy mit szeretek/ szeretnek az Apple fanok."--> Akkor nektek mi közötök hozzá, hogy mások mit szeretnek és mi jogon ócsároltok más telefont?
200e csak úgy zsebből egy "telefonért"--> Aki megteheti, az költ rá ennyit, más inkább értelmes dolgokra költ, amiért ugyanúgy(vagy többet) megdolgozott. Hány évtizedet is dolgoztál már?
Alunímium vázas telefon. Mert szerinted csak az Apple csinál ilyen telefont?
És akkor még azt mondod, hogy nem vagy elfogult... Akkor nem tudod az "elfogult" szó jelentését!
Divatmajom--> senki sem mondta itt, hogy az lennél, csak azt írta le K1ssné, amit a fia mondott. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!