Megéri Nokia Lumia 520-as telefont venni vagy más androidos?
Nekem kb. 1 órája érkezett meg a kis 520asom :)
Eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, SZERINTEM ilyen árkategóriában egy androidos telefon sem nyújt többet, de még a drágábbak SE!
A wp-re nem jellemző, hogy belassuljon. Barátnőmnek is wp-je van és az sem lassult még be több, mint 1 év alatt.
Viszont én is és ő is hiányolja a bővebb szoftver ellátottságot. Ha az fontos, akkor inkább vegyél egy jobb droidos telefont.
Ha nem annyira lényeges, akkor jobb a wp, mert jóval stabilabb.
Viszont az 520-ban nincs vaku ezt vedd figyelembe. Ha ez lényeges.
A Windows Phone nagy előnye az Androiddal szemben, hogy sokkal jobban optimalizált, azaz azonos hardveren mindenképpen a WP lesz a gyorsabb/stabilabb. (Vagyis ha - elméletben - egy Lumia 520-ra telepítenél Androidot, ugyanúgy belassulna és fagyna).
Tanács: Androidos készüléket csak tényleg profit szabad venni, olyat, ami hardveresen megfelel az oprendszer elvárásainak.
A WP felépítése egyszerűbb, szoftveres ellátottsága szerényebb (bár most már egyre inkább felzárkózni látszik).
Összességében talán elmondható, hogy a Lumia 50 árából nem kapsz olyan androidos készüléket, ami nem lassul be néhány alkalmazástól tehát ebből kiindulva a Nokia a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!