Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefon windows...

Androidos telefon windows phone 7.8 helyett?

Figyelt kérdés
Van egy nokia lumia 800-as telefonom amit szeretnék lecserélni egy androidos telefonra.Milyen androidos telefont tudtok ajánlani ebben az árkategóriában?Cserélni szeretném nem venni, mivel több pénzt nem szeretnék telefonba heccolni!Amire én gondoltam: Sony xperia u ,sony xperia sola,Htc desire hd,Htc sensation . Egyéb telefonok is érdekelnének!Mivel világ életemben Nokia-s voltam (minőség miatt) nem nagyon ismerem a többit. Előre köszönöm a válaszokat.

#HTC Desire HD #Nokia Lumia 800 #Android vs wp 7.8
2013. máj. 26. 15:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*** Esetleg Samsung i9000 Galaxy S ezt kihagytam :D
2013. máj. 26. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Xperia U vagy Sola. A többi nem is tudom, hogy kerül ide. Régiek, elavultak. Főleg a Galaxy S, amiben csak egy ARMv6-os 1ghz-es proci van 512 mega rammal..
2013. máj. 26. 15:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Sony xperia sola -t ismered esetleg? Tetszik nagyon a telefon csak tesztben irtak róla olyat hogy akadozik és összeszerelésben sem a legtutibb.
2013. máj. 26. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező tudsz róla hogy nemsokára kiadják a lumia 800 ra wp8at?
2013. máj. 26. 16:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Erröl nem tudok és tudomásom szerint hardveresen ez lehetetlen. Esetleg tudsz linket adni ahol ezt emlìtik?mert én sajnos nem tudok róla.előre is köszönöm
2013. máj. 26. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
2013. máj. 26. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:

SGS-ben ARMv7-es proci van, de az tény, hogy már elavult.

Én is úgy tudtam, hogy hardveres dolgok miatt nem lehetséges WP8-at korábbi telefonokra rárakni, de nem mentem bele a témába. Illetve nagyon gyakran ez csak egy gyenge kifogás, pl. Sony az Xperia U esetén azt mondta azért nem lesz rá Jelly Bean, mert kevés benne a RAM, de csomó Sony telefon amiben ugyanannyi RAM van gyárilag Jelly Bean-nel jött ki. Szóval ez valószínűleg csak kifogás (bár Sony nagyon korrekt szokott lenni frissítéssel kapcsolatban, szóval lehet van valami igazságtartalma, de azért furcsa, hogy Xperia U-nál gyengébb telefonjain is megy a JB).

2013. máj. 26. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz WP8 a 7.8-as készülékekre, könyörgöm, ez a cikk több, mint egy éves..
2013. máj. 26. 20:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Jobban uttána néztem és tényleg nem lesz lumia 800 ra wp8 pedig nen lett volna rossz!

Ha tudtok ajánnlani vmit nyugodtan irhatjátok:)

2013. máj. 30. 14:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg samsung galaxy ace 2? Vagy ez nem jo telefon?
2013. máj. 30. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!