Megéri elcserélni egy androidos telefont Windows Phone-os telefonra?
lumia 800ra,ami előnyöd lesz, hogy van ingyen navigáció,jó kamera, egyedi design, skydrive, nem fog életbe se szaggatni , ezek az alkalmazásokon való lovaglás meg már annyira unalmas hogy egy vicc.. az én telefonom vagy 40 program van mind a windows marketplaceböl, csak gondolom már kínjukba nemtudnak mit csinálni az emberek (vagy mit ..ogatni)
170.000 alkalmazásból ami tartalmazza az 50 leggyakorriban használtat minden platformon, xbox támogatással és a nokia saját szoftvereivel, komolyan kevés a program,gondolom..
én a helyedbe egy xperia u-t egy l800ra azonnal elcserélnék,valamelyik héten volt hozzá szerencsém (U-hoz) hátööö...nincsenek pozitiv tapasztalataim róla.
bár azt szokták javasolni hogy wp 7.5 , 7.8-as telefont ne vegyenek,dehát most is 2.3-as androidot használ 4.2 helyett, szóval igy ebben a felállásban én tuti elcserélném.
amúgy hátha meg lehet csinálni hogy elcserélitek pár napra és kipróbálhatod milyen és ha nem tetszik ne cseréld el
Androidos jobb,de ez télleg függ attól hogy mit akarsz vele. A windows phonet azért csinálták mert nem akarták megvenni az androidot...
Igaz az android fagy néha meg egyéb, de az alkalmazások terén az egyik legjobb. Ha kellenek neked az alkalmazások akkor inkább ne válts, a lumnián inkább ilyen alapokat telefonálás fénykép stb. De a wp is fagy meg akad 1ik ismerősömnek olyan volt és 1 rakás ....
Androidra ha érdekel vannak custom romok, utána nézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!