A Nokia Lumia 1020 tényleg annyira jó-e képek szempontból mint amennyire beharangozták?
Ha csak a kép fontos akkor miért nem veszel egy drága fényképezőt!
A mobilfényképezésben ő a csúcs de a WP rendszer egy trutyi!
igen, annyira jó amennyire beharangozták.de ha a fotós képességeket obban meg akarod ismerni és tudsz angolul kicsit nézd meg ezt : http://www.youtube.com/watch?v=M_Q3bxo7vJI
[link] vagy itt van minden létező dolog a kameráról benne
Lehet nincs JAVA, de XBOX játékok szerintem kárpótolhatnak ezért, amik azért jóval igényesebbek (szerintem) :)
Amúgy a második hozzászólóval ellentétben én már hónapok óta használok Lumiát, most jelenleg 925-ösöm van, amin szinte a legújabb szoftver van (1020-on van a legújabb), és eszméletlen jó!
Sajnos nagyon igaz, ami talán a második hozzászóló esetében is megfigyelhető, hogy amíg nem használja az ember (nem kipróbálja, használja), addig idegenkedik tőle és fúj, viszont aki huzamosabb ideig használta már, utána nem is akar hallani a többi, laggolós-fagyós, 12 egy tucat konkurenciáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!