Nekem androidos készüléket javasoltak, de nokia lumiát szeretem volna, de azt mondta az eladó a windows rendszerűt nem javasolja. Ti milyet javasolnátok, melyik lenne a jobb?
Ez tőled függ, hogy neked melyik szimpatikus.
Az android testreszabható (én amúgy emellett voksolnék), elég gördülékeny (4.1-től fölfele), nem fagy, megbízható. Akármit tudsz vele csinálni, úgy alakítod, ahogy akarod, millió program közül választhatsz és a 90%-a ingyenes. Nagyon jó kis alkalmazások vannak, pl. le tudod tiltani, hogy ne hívjanak rejtett számról, vagy vannak szép élő hátterek (pl galaxis, vagy vízesés) rá, szóval határ a csillagos ég!
A WP szintén stabil, gördülékeny, viszont nagyon zárt, egyszerű, kevés rá az alkalmazás (ami van viszont microsoft által tesztelt), viszont mind 100%-ban biztonságos. De gondolom nincs is rá nagyon ingyen app. Enyhén testreszabható, tudsz a csempékkel szórakozni, de nem nagy szám.
Szerintem nézz meg 2 ilyen telefont és hasonlítsd össze, neked melyik tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!