Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményed az iOS /...

Mi a véleményed az iOS / Android / Windows Phone-ról?

Figyelt kérdés

FIGYELEM! Nem az érdekel, hogy mennyire utálod az adott platformot, hanem az, hogy miért szereted! Ha csak szidni jöttél egy másik OS-t, ne is válaszolj!!!!

Ne azt kérdezd, hogy mit akarok vele csinálni, hanem írj le mindent, amit szeretsz az általad használt OS-ban. Ne hasonlítgasd őket, hanem a tiedről mesélj. BlackBerry nem érdekel.

Úgy 5 évig biztos nem fogom lecseléni a telefonom, így a lehető legjobbat akarom megvenni. Szerencsére gyűjtöttem, így az ár nem probléma.

Köszönöm előre is!

2013. szept. 21. 23:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
35%

iOS az nagyon jó, stabil és megbízható, de viszont nagyon korlátoz, és a készülék lista azaz az iphone elég gyatra mint ár érték arányban.

Android: Lehet kicsit sokat igényel az erőforrást tekintve, de ha megfizeted akkor jó lesz. Sokkal személyre szabhatóbb, és nyílt forráskódú.

Windows Phone: Háát nem ajánlom a régebbi(nem csúcsmodelleket) a hallottak alapján. :/ Kevés alkalmazás(a többi rendszerhez képest), személyre szabhatatlanság teljes mértékben de átlátható és stabil, kb ez a kettő az előnye...

2013. szept. 21. 23:24
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
Én most a droidot ajánlom, ha hosszú távra tervezel akkor a csúcskészülékeket, de nem kell feltétlen a 200ezres kategóriára pályázni, hamarosan debutál a piacon az Xioami, amely 70-80 ezer forintért többet ad mint a samsung galaxy s4 dupla vagy tripla anyiért, szóval érdemes alaposan körülnézni.
2013. szept. 21. 23:26
 3/22 Electronicperson ***** válasza:
37%

Android:Jól testreszabhato, nyitott, sokrétű, szép, rengeteg készülék

WP: Design

Ios: Design, stabilitás (egyre jobban android lesz)

2013. szept. 21. 23:26
 4/22 A kérdező kommentje:
Most megfogott az iPhone 5 (nem 5S) és a Sony Xperia Z1. Ezek közül melyiket választanátok? Mindegyikre van keret.
2013. szept. 21. 23:40
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Szóval csak pozitívumokat? Becsapós lehet, de oké.

Android: széles alkalmazás-választék, fejlesztőknek több lehetőségük van kreativitásuk kifejtésében, és úgy eleve, nagyobb a szabadság. Nexus 4-en rendszer sebessége is teljesen normális, folyamatos, bár alkalmazásokban ez nem mindig jön ki. Készülékek széles választékából válogathatsz.

iOS: kiforrott rendszer, amely fejlesztők által is rendesen van támogatva, sok alkalmazás még mindig iOS-re jelenik meg először. A készülékre megjelenése után 2-3 évben biztosan jönnek szoftverfrissítések, és megjelenés után azonnal hozzáférhető mindenki számára. Telefonokban külön szeretem, hogy egy kézzel is kényelmesen lehet őket kezelni.

Windows Phone: gyors, egyedi rendszer. Lumia sorozat ingyenes offline navigációval rendelkezik.

2013. szept. 21. 23:53
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem azt kell eldöntened, hogy nagy kijelzőt akarsz, vagy kicsit. Számomra egykezes használat nagyon fontos, így Z1 kiesik.(#5 voltam)
2013. szept. 21. 23:54
 7/22 anonim ***** válasza:
44%
Én tavasz óta WP8 tulaj vagyok, és én ebben látom a jövőt. iOS stabilitású, gyorsaságú, de egy kicsivel kevésbé zártabb. A rendszer viszonylag késői megjelenése óta rohamos tempóban fejlődik, például az elmúlt félévben is már számos új dologgal bővült funkcionalitás terén. Alkalmazások kínálatában sincs már akkora hiány, pár rétegalkalmazást leszámítva minden elérhető, ami a másik kettő platformra is - max fingósból nincs 10, csak 2 :) - és már a nagy játékcégekkel is megszületett a megállapodás, és egyszerre érkeznek a premierjátékok is!
2013. szept. 21. 23:55
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Nos, engem nem zavar, ha két kézzel kell használjam a telefonom, de a képernyő nem minden. Azért érdekel csak a pozitívum, mert a negatívumokat hallom haverektől, és reménykedek, hogy másnál nincs így, vagy kiküszöbölhetők. Amúgy is a haverek irigyek, amiért nem ugrottam bele minden új téglába, hanem gyűjtöttem egy jobbra. Mi van, ha csak viccelődnek, hogy hátha egy sz@rt veszek? :))
2013. szept. 22. 00:04
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Bár én a WP-párti hozzászóló vagyok, egy biztos: a felsőkategóriában egyik rendszerrel sem jár rosszul az ember szerintem. Igazán nagy minőségbeli különbségek inkább a középkategóriában vannak, de ott iOS nem játszik, Téged pedig ezek szerint nem érint :)
2013. szept. 22. 00:10
 10/22 A kérdező kommentje:
A mostanit is ők ajánlották, mert nekik is ilyen volt, istenítették, aztán pár hét múlva egy kivételével mindegyik lecserélte, mert nem jó. Én is meguntam pár hónap után, de ez van. Többet se jó, se rossz véleményt nem fogadok el tőlük.
2013. szept. 22. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!