Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vs. Windows Phone 8?...

Android vs. Windows Phone 8? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Tehát az lenne a kérdésem, hogy melyik operációs rendszer jobb mobilra? HTC Rio Blue-t szeretnék venni, de mivel Windows Phone 8 van rajta (amit soha nem próbáltam), ezért nem tudom meg-e vegyem. Szóval akinek vannak tapasztalatai a 2 rendszerről, az legyen szives írjon.

2013. szept. 19. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkettő rendszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Arra a kérdésre, hogy melyik a jobb, arra csak úgy tudnánk válaszolni, ha elmondanád mire kellene, mert az alap dolgokat mindkettő tudja csak más-más felületen és minőségben.

Egyébként ha WP8-as telefonról van szó, akkor csakis Nokia Lumiát érdemes venni, mivel nagyon sok hasznos Nokia-only alkalmazás és funkció érhető el a Lumia modelleken, a HTC viszont nem sokat foglalkozik a WP-s telefonjaival.

Egy boldog Lumia 920 tulaj! :)

2013. szept. 19. 18:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak azért akarom ezt a HTC-t megvenni, mert ahogy megláttam, bele szerettem, volt már 1-2 Nokia-m is régebben, azokkal elég sok volt a gondom, bár az új Nokiak lehet hogy javultak, egyébként nézegettem a Lumia-t is.
2013. szept. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!