Windows Phone előnyei, hártányai az androiddal szemben?
Wp. Gyors, atomstabil, nem fog idővel belassulni mint a droid, nem kell és nem is lehet rá főzött vackokat tenni.
Droid. Több alkalmazás, bár ami valóban hasznos wpn is megvan, nyitott a rendszer, szabadabban lehet alakítani feltenni rá vackokat.
Jelenleg wpm van, de többet nem cserélném droidra. Am ha wp akkor nokiába gondolkozz. Pl egy 820 as lumiába.
Köszönöm a válaszokat :)
Szóval a 820 jobban megéri szerintetek? Mert nekem is kedvezőbb lenne ha azt venném, mert az van a szolgáltatómnál is, iga a 8x is csak 30 ezer ft-al drágábban.
Nem szeretem a windows-t, de a 820 valóban egy nagyon jól sikerült darab. Rendkívül gyors, nagyon jó a kamerája.
Cserélhető az aksi, manapság már ritka.
hát nemtom te honnan veszed, de a telenornál egy alapszámláson 61ezer lenne nálam a htc 8x.
a nokia-t azért ajánlják többen, mert azon ingyenes a navigáció belföldön.
WP8-ból én mindenképp Nokiát vennék. A Microsoft áll mögötte, ráadásul van egy rakat "Nokia Only" program is, plusz ugye a kiemelkedően jó kamera és az ingyen navi. Folyamatosan jönnek a Nokiás bővítések is, a legújabb az Amber, de hamarosan jön a GDR3 frissítés Nokiás változata.
Droidot meg felejtsd el, kivéve ha nagyon játszani szeretnél, mert amíg droidra fel tudod hackelni a fizetős appokat is, addig itt kénytelen vagy megvenni őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!