Milyen okostelefont érdemes venni max.60-70 ezer forint körül?
A kritériumok a következők lennének: Aránylag jó minőségű képek készítése, jó minőségű videók készítése, lehetőleg akadásmentes működés (tudom, kisebb-nagyobb akadások majdnem mindegyik telefonon előfordulnak), komolyabb játékok akadásmentes futtatása, és a telefon kinézete se lenne az utolsó.
(Esetleg kicsit drágább telefonokat is írhattok, hátha van a t-mobilnál egy olcsóbb előfizetésbe)
Ha személyes tapasztalatok is vannak az még jobb lenne :)
"A válaszíró 93%-ban hasznos válaszokat ad."
Ezért minden elsimerésem, de a 720 az szerintem nem jobb a 820-nál, de erősítsetek meg kérlek. Annyi hogy a 820 az talán egy kicsit komolyabb a 720 pedig fiatalosabb, és megkockáztatom, talán szebb is. Az összehasonltásnál a 820 szerintem mindenben elveri a 720-at, ráadásul az extra szoftverek is gondolom ugyan azok (Here City Lens, Here Drive stb.), elvégre mindkettő Nokia Lumia. Persze lehet hogy neked van igazad, csak kérlek sorolj érveket mellé :)
Próbálok mindig normális választ adni :D :D
jobba 720 szerintem :D szebb kialakítás, jobb kép, szebb kameraképek (olvastam) :D
de ha jobb a 820 akk sem nagy a különbség, csak az árban :D
A heres cuccokat ugyan úgy le tudod tölteni csak fizetni kell érte ennyi :D
amúgy én 720 as Lumiat vennék sőt veszek is novemberben :D
Nincs Mit :D
ahogy érzed, én maradok a Nokianál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!