Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont érdemes...

Milyen okostelefont érdemes venni max.60-70 ezer forint körül?

Figyelt kérdés

A kritériumok a következők lennének: Aránylag jó minőségű képek készítése, jó minőségű videók készítése, lehetőleg akadásmentes működés (tudom, kisebb-nagyobb akadások majdnem mindegyik telefonon előfordulnak), komolyabb játékok akadásmentes futtatása, és a telefon kinézete se lenne az utolsó.

(Esetleg kicsit drágább telefonokat is írhattok, hátha van a t-mobilnál egy olcsóbb előfizetésbe)

Ha személyes tapasztalatok is vannak az még jobb lenne :)

2013. aug. 31. 17:38
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

"A válaszíró 93%-ban hasznos válaszokat ad."

Ezért minden elsimerésem, de a 720 az szerintem nem jobb a 820-nál, de erősítsetek meg kérlek. Annyi hogy a 820 az talán egy kicsit komolyabb a 720 pedig fiatalosabb, és megkockáztatom, talán szebb is. Az összehasonltásnál a 820 szerintem mindenben elveri a 720-at, ráadásul az extra szoftverek is gondolom ugyan azok (Here City Lens, Here Drive stb.), elvégre mindkettő Nokia Lumia. Persze lehet hogy neked van igazad, csak kérlek sorolj érveket mellé :)

2013. okt. 10. 19:35
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Próbálok mindig normális választ adni :D :D

jobba 720 szerintem :D szebb kialakítás, jobb kép, szebb kameraképek (olvastam) :D

de ha jobb a 820 akk sem nagy a különbség, csak az árban :D

A heres cuccokat ugyan úgy le tudod tölteni csak fizetni kell érte ennyi :D

amúgy én 720 as Lumiat vennék sőt veszek is novemberben :D

2013. okt. 15. 19:42
 33/41 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, de még az LG-k is képben vannak, de Karácsonyig még ráérek dönteni :)
2013. okt. 16. 18:36
 34/41 anonim ***** válasza:

Nincs Mit :D

ahogy érzed, én maradok a Nokianál :D

2013. okt. 23. 15:03
 35/41 anonim ***** válasza:
2013. dec. 8. 19:33
 36/41 A kérdező kommentje:
Az Xperia SP egyébként hozza egy Huawei Ascend P6-os készülék szintjét, vagy nem, vagy esetleg jobb is? Az a baj hogy a Huawei nagyon tetszik, de tudom hogy nem olyan "megbízható" a processzor, mivel kínai, saját Huawei gyártmány és nyilván nem hozza egy hasonló órajelű Snapdragonok szintjét. Nektek mi a véleményetek amúgy a 2 telefonról?
2013. dec. 8. 19:39
 37/41 anonim ***** válasza:
az Xperia SP sokkal gyorsabb , hiába csak kétmagos, az a két mag bivaly erős. én is SP-t fogok venni hamarosan, media markt-ban kipróbáltam elég jó teló :)
2013. dec. 21. 21:03
 38/41 anonim ***** válasza:
50%
Én a Nokia lumia 820-at választanám, mivel a wp8 egy rettentő stabil rendszer. Ha már ennyi pénzt kiadsz egy telefonra akkor ez már alap, hogy ne akadozzon. És az pedig, hogy azt mondják, hogy több az alkalmazás androidra az igaz, de azis, hogy van vagy 10000 zseblámpa és egy csomó fölös dolog...wp-nek a storea egyre jobban fejlődik és a fontos dolgok ott is megtalálhatóak.
2013. dec. 21. 21:09
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
rettentő stabil, rettentő unalmas UI-vel
2013. dec. 21. 21:24
 40/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül egy Xperia SP mellett döntöttem. :)
2013. dec. 22. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!