Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont érdemes...

Milyen okostelefont érdemes venni max.60-70 ezer forint körül?

Figyelt kérdés

A kritériumok a következők lennének: Aránylag jó minőségű képek készítése, jó minőségű videók készítése, lehetőleg akadásmentes működés (tudom, kisebb-nagyobb akadások majdnem mindegyik telefonon előfordulnak), komolyabb játékok akadásmentes futtatása, és a telefon kinézete se lenne az utolsó.

(Esetleg kicsit drágább telefonokat is írhattok, hátha van a t-mobilnál egy olcsóbb előfizetésbe)

Ha személyes tapasztalatok is vannak az még jobb lenne :)

2013. aug. 31. 17:38
1 2 3 4 5
 11/41 Osynho ***** válasza:

Akkor neked kell dönteni! :)

Az LG-nek jobb a kijelzője és 4 magos (bár az SP hardvere se gyengébb tulajdonképpen). A külalak, kezelőfelület meg ízlés kérdése. Nézd meg őket élőben.

2013. szept. 4. 15:33
 12/41 A kérdező kommentje:

Nekem külső alapján mindkettő bejön, csak az LG Optimus 4X HD nem éppen az a zsebtelefon méret :)

Köszönöm a válaszaidat :)

2013. szept. 4. 15:39
 13/41 anonim ***** válasza:
Nekem is az LG Optimus 4X HD a zsánerem, épp ajánlani akartam, de megelőztek! :D Önmagában is szuper, de ár-érték arányban főleg: 60ezer Ft-tól kezdődik, de egészen 80ezerig nincs nála jobb! :)
2013. okt. 6. 11:49
 14/41 A kérdező kommentje:
És a HTC 8X-ről vélemények?
2013. okt. 6. 19:44
 15/41 b95 ***** válasza:
az jó telefon nagyon, főleg 60 körül. :-)
2013. okt. 6. 23:32
 16/41 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok! A HTC-nek jobb típusú processzora van, és nagyobb az előlapi kamera felbontása, viszont a többi dologban az LG sokkal jobb, ráadásul a HTC memóriája nem bővíthető! A választás attól is függ, hogy neked melyik renszer jön be, Android vagy WP!

[link]

2013. okt. 7. 13:46
 17/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, de hiába az Androidnak a 4 mag sok GHz mikor előbb utóbb azon is megakad, míg a wp alatt futó modellek a jobban optimalizált 2 maggal szinte semmikor sem akadnak be.
2013. okt. 7. 20:24
 18/41 anonim ***** válasza:
Ha a mag van optimalizálva, akkor ez nem a rendszeren múlik, hanem a processzoron!
2013. okt. 7. 20:27
 19/41 A kérdező kommentje:
Na tehát, jelenleg képben vannak: HTC 8X, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 820, Huawei Ascend P6, és esetleg az LG Optimus G. Ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás?
2013. okt. 7. 20:44
 20/41 anonim ***** válasza:

A 3 db WP-s telefon nagyjából egyforma tudású, én azonban a Samsungot ajánlom a tárhely és akksi kapacitása miatt!

Ha mégis inkább Androidost akarsz, ott a hardveres kereszteződések miatt nehéz dönteni az LG és a Huawei között!

2013. okt. 8. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!