Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont érdemes...

Milyen okostelefont érdemes venni max.60-70 ezer forint körül?

Figyelt kérdés

A kritériumok a következők lennének: Aránylag jó minőségű képek készítése, jó minőségű videók készítése, lehetőleg akadásmentes működés (tudom, kisebb-nagyobb akadások majdnem mindegyik telefonon előfordulnak), komolyabb játékok akadásmentes futtatása, és a telefon kinézete se lenne az utolsó.

(Esetleg kicsit drágább telefonokat is írhattok, hátha van a t-mobilnál egy olcsóbb előfizetésbe)

Ha személyes tapasztalatok is vannak az még jobb lenne :)

2013. aug. 31. 17:38
1 2 3 4 5
 21/41 b95 ***** válasza:

szerintem azok közül a 8X vagy az Optimus G a legjobb.

Attól függ, hogy neked WP vagy Android kell inkább.

2013. okt. 8. 17:57
 22/41 Osynho ***** válasza:
Optimus G-re egy szavazat. Vagy Nexus 4.
2013. okt. 8. 21:26
 23/41 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a rengeteg választ :)

Az a baj hogy én is nagyon vacilálok a WP és az Android között:

Android: Ugyebár szinte a teljes rendszer átszínezhető, testreszabható, valamint ha megjelenik pl. Index, Origo vagy a Telekom-nak a mobilos appja (tudom hogy már megjelentek) akkor azokat szinte mindig IOS-re és Androidra adják ki, WP-re nem.

Windows Phone: Ugyabár nem nagyon testreszabható, de elvégre ez nekem majdnem hogy előny, hisz szerintem a csempék átláthatóbbak, a fagyás ritkaságszámba megy, valamint a nem túl bő készülékkínálat miatt hamarabb jelennek meg a frissítések a készülékekre, és szinte mindegyik megkapja azt.

Viszont a WP-nél még vannak kisebb hiányosságok, amiket a Mobilarena WP8 bemutató cikkjéből lehet kivadászni, egyesek pedig zavaróak lehetnek. Na, de köszönöm a sok segítséget! :)

2013. okt. 8. 21:56
 24/41 Osynho ***** válasza:
Androidra sokkal több az alkalmazás (nyilván a silány minőségűek is), jobban testre szabható (akár WP kinézete is lehet, ha épp az tetszik) és egy rendes telefonra megírt rendes android stabil! Pl Nexus 4. A frissítéseket meg ugye evidens, hogy megkapja. :)
2013. okt. 8. 22:01
 25/41 A kérdező kommentje:
Csak a Nexus 4-hez szinte muszáj tokot venni, mert ugye törékeny üvegből van a hátulja, nemde?
2013. okt. 9. 18:28
 26/41 anonim ***** válasza:
Az LG Optimus 4X HD-n 4.2.1-es Android van, az a verzió nagyon stabil, ráadásul ennél a telónál már gyári alkalmazás az állandó szoftverfrissítés! :)
2013. okt. 9. 18:33
 27/41 A kérdező kommentje:

Hát én is gondolkoztam egy ideig a 4X HD-n és mikor megtudtam, hogy az egyik ismerősömnek olyan van, megtapogattam, és rögtön letettem róla:

-Futtatok egy alkalmazást, pl. valamilyen játék vagy net, és ha a Home gombbal visszamegyek a kezdőképernyőre, kb. csak 2-3 mp-re rá tölti be teljesen

-Egyszer ejtett le a telefont, egy nem túl elenyésző karcolás díszelek a képernyő 1/4-én

-A képernyőn égéshez hasonló nyomok vannak, mintha az akkumlátor/processzor felmelegítette volna belülről, és kívűlről csak annyit látni hogy halvány pontok vannak szerteszét a kijelzőn

Szóval azt nem szívesen vennék, lehet hogy ár/érték arány bajnok, de nekem ez a "tesztelés" megpecsételte az eséyeit nálam.

2013. okt. 9. 18:55
 28/41 A kérdező kommentje:
A hibákért elnézést kérek. :)
2013. okt. 9. 18:56
 29/41 b95 ***** válasza:
elképzelhető, hogy az ismerősöd egy hibás darabot fogott ki.
2013. okt. 9. 21:18
 30/41 anonim ***** válasza:
mondom neked h Nokia :D A WP közöl ez a BEST!! Lumia 720 jobb mit a 820, jobb kamera, szín, aksi .... :D
2013. okt. 9. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!