Milyen okostelefont érdemes venni max.60-70 ezer forint körül?
A kritériumok a következők lennének: Aránylag jó minőségű képek készítése, jó minőségű videók készítése, lehetőleg akadásmentes működés (tudom, kisebb-nagyobb akadások majdnem mindegyik telefonon előfordulnak), komolyabb játékok akadásmentes futtatása, és a telefon kinézete se lenne az utolsó.
(Esetleg kicsit drágább telefonokat is írhattok, hátha van a t-mobilnál egy olcsóbb előfizetésbe)
Ha személyes tapasztalatok is vannak az még jobb lenne :)
szerintem azok közül a 8X vagy az Optimus G a legjobb.
Attól függ, hogy neked WP vagy Android kell inkább.
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg választ :)
Az a baj hogy én is nagyon vacilálok a WP és az Android között:
Android: Ugyebár szinte a teljes rendszer átszínezhető, testreszabható, valamint ha megjelenik pl. Index, Origo vagy a Telekom-nak a mobilos appja (tudom hogy már megjelentek) akkor azokat szinte mindig IOS-re és Androidra adják ki, WP-re nem.
Windows Phone: Ugyabár nem nagyon testreszabható, de elvégre ez nekem majdnem hogy előny, hisz szerintem a csempék átláthatóbbak, a fagyás ritkaságszámba megy, valamint a nem túl bő készülékkínálat miatt hamarabb jelennek meg a frissítések a készülékekre, és szinte mindegyik megkapja azt.
Viszont a WP-nél még vannak kisebb hiányosságok, amiket a Mobilarena WP8 bemutató cikkjéből lehet kivadászni, egyesek pedig zavaróak lehetnek. Na, de köszönöm a sok segítséget! :)
Hát én is gondolkoztam egy ideig a 4X HD-n és mikor megtudtam, hogy az egyik ismerősömnek olyan van, megtapogattam, és rögtön letettem róla:
-Futtatok egy alkalmazást, pl. valamilyen játék vagy net, és ha a Home gombbal visszamegyek a kezdőképernyőre, kb. csak 2-3 mp-re rá tölti be teljesen
-Egyszer ejtett le a telefont, egy nem túl elenyésző karcolás díszelek a képernyő 1/4-én
-A képernyőn égéshez hasonló nyomok vannak, mintha az akkumlátor/processzor felmelegítette volna belülről, és kívűlről csak annyit látni hogy halvány pontok vannak szerteszét a kijelzőn
Szóval azt nem szívesen vennék, lehet hogy ár/érték arány bajnok, de nekem ez a "tesztelés" megpecsételte az eséyeit nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!