Milyen okostelefont érdemes venni max.60-70 ezer forint körül?
A kritériumok a következők lennének: Aránylag jó minőségű képek készítése, jó minőségű videók készítése, lehetőleg akadásmentes működés (tudom, kisebb-nagyobb akadások majdnem mindegyik telefonon előfordulnak), komolyabb játékok akadásmentes futtatása, és a telefon kinézete se lenne az utolsó.
(Esetleg kicsit drágább telefonokat is írhattok, hátha van a t-mobilnál egy olcsóbb előfizetésbe)
Ha személyes tapasztalatok is vannak az még jobb lenne :)
Köszönöm a válaszodat!
A komolyabb játékok akadásmentes futtatását könnyebben tudnám nélkülözni, nem játszok rajta túl sokat, csak jobb lenne ha elvinne olyan játékokat is amilyeneket az előző telefonom nem :)
„lehetőleg akadásmentes működés”
„és a telefon kinézete se lenne az utolsó”
A TouchWiz igencsak akad (a többi UI-hoz képest, azonos hardveren), és a Samsungok nem éppen a legszebb mobilok.
Kamerában meg szimplán jó, de nem kiemelkedő.
Köszönöm az újabb válaszokat!
Samsungot én se vennék túl szívesen, ugyanis szerintem az összes modernebb Samsung mobil ugyanúgy néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!