Tényleg ennyire mindenki csak az érintőképernyőt szereti vagy csak a gyárak erőltetett lobbija?
Azt látom, hogy ma már szinte nem is lehet kapni billentyűzetes telefont. Holott olvasom itt-ott, hogy sokan nem szeretik ezeket a tapicskálós dörzsölgetős és meglehetősen nagy méretű új készülékeket. (Mint ahogy én is pont ezért inkább megtartom a régi telómat, mintsem, hogy mait vegyek.)
Arra lennék kíváncsi, hogy az emberek igényeit tükrözi-e ez a jelenség vagy a gyártók agresszív üzletpolitikáját?
21-es, én is így érzem és pont ezzel érik el az ellenkezőjét annak, amit akarnak.
Ha én "menő" akarok lenni, akkor azt azzal érem el, hogy KITŰNÖK A TÖMEGBŐL, nem pedig beleolvadok.
Márpedig a tapifonokkal inkább hatnék tömegszerűnek...
nekem kb 13éves korom óta van mobilom,/24leszek ősszel/az éven lett csak érintő képernyős telóm de sokkal jobb.
hülye voltam hogy eddig nem vettem.
haladni kell a korral,ha eleve negatívan állsz hozzá a dologhoz akkor úgy nehéz.
legyél inkább semleges,kipróbálod,pár hónapig tesztelgeted utána eladod ha nem tetszik.
Istenem! Egy sportkocsi több millió Ft és fel is kell tartani. Porsche helyett Alfám van. Hülye példa. Az emberek többsége gyökér (még mindig!), mindkét táborban. A régi telefonosok félnek tőle, már az első érintés után feladják, hogy ez milyen nehéz. Smst meg pláne a legkönnyebb írni okostelefonnal. Alig kell hozzáérni és nem kell 4x megnyomni a 2-es gombot, hogy megkapjuk a kívánt karaktert.
Az emberek többsége nagyon buta, nem tudják az okostelefon tulajdonosok hogy mekkora kincs van a kezükben. Ő nekik valóban fölösleges okostelefon sms írásra és telefonálni vele. Én beteg vagyok. Néma. Még soha nem beszéltem az okostelefonommal, de meglennék halva a kommunikátora nélkül. Látom nem hallották a mondást. Az okostelefont te teszed okossá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!