Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire mindenki csak...

Tényleg ennyire mindenki csak az érintőképernyőt szereti vagy csak a gyárak erőltetett lobbija?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy ma már szinte nem is lehet kapni billentyűzetes telefont. Holott olvasom itt-ott, hogy sokan nem szeretik ezeket a tapicskálós dörzsölgetős és meglehetősen nagy méretű új készülékeket. (Mint ahogy én is pont ezért inkább megtartom a régi telómat, mintsem, hogy mait vegyek.)

Arra lennék kíváncsi, hogy az emberek igényeit tükrözi-e ez a jelenség vagy a gyártók agresszív üzletpolitikáját?

2013. aug. 4. 06:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár , 10-20 ezerért már kapni tapimobilt meg 0 ft-ért előfizuval,ez nem pénz kérdése már, nem kell milliomosnak lenni hozzá. De minek ,ha nincs rá szükség? Tipikus fogyasztói társadalom, igény nincs rá de elhitetik hogy e nélkül nem vagy menő .
2013. aug. 4. 12:16
 22/38 A kérdező kommentje:

21-es, én is így érzem és pont ezzel érik el az ellenkezőjét annak, amit akarnak.

Ha én "menő" akarok lenni, akkor azt azzal érem el, hogy KITŰNÖK A TÖMEGBŐL, nem pedig beleolvadok.

Márpedig a tapifonokkal inkább hatnék tömegszerűnek...

2013. aug. 4. 12:20
 23/38 anonim ***** válasza:
Hát úgy látom a tömeggel tartani a menő manapság, aki meg kilóg az a lúzer .
2013. aug. 4. 12:24
 24/38 dirtboy ***** válasza:

nekem kb 13éves korom óta van mobilom,/24leszek ősszel/az éven lett csak érintő képernyős telóm de sokkal jobb.

hülye voltam hogy eddig nem vettem.

haladni kell a korral,ha eleve negatívan állsz hozzá a dologhoz akkor úgy nehéz.

legyél inkább semleges,kipróbálod,pár hónapig tesztelgeted utána eladod ha nem tetszik.

2013. aug. 4. 12:24
 25/38 anonim ***** válasza:

Istenem! Egy sportkocsi több millió Ft és fel is kell tartani. Porsche helyett Alfám van. Hülye példa. Az emberek többsége gyökér (még mindig!), mindkét táborban. A régi telefonosok félnek tőle, már az első érintés után feladják, hogy ez milyen nehéz. Smst meg pláne a legkönnyebb írni okostelefonnal. Alig kell hozzáérni és nem kell 4x megnyomni a 2-es gombot, hogy megkapjuk a kívánt karaktert.

Az emberek többsége nagyon buta, nem tudják az okostelefon tulajdonosok hogy mekkora kincs van a kezükben. Ő nekik valóban fölösleges okostelefon sms írásra és telefonálni vele. Én beteg vagyok. Néma. Még soha nem beszéltem az okostelefonommal, de meglennék halva a kommunikátora nélkül. Látom nem hallották a mondást. Az okostelefont te teszed okossá!

2013. aug. 4. 12:25
 26/38 anonim ***** válasza:
Ó, ez nagyon híres mondás és te vagy a példa, hogy fordítva mennyire nem igaz.
2013. aug. 4. 12:32
 27/38 anonim ***** válasza:
Mi az hogy fordítva nem igaz? Remélem nem kóstolgatsz!
2013. aug. 4. 12:36
 28/38 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan: de. Ha fele olyan okos lennél, mint képzeled, nem is kellett volna megkérdezned.
2013. aug. 4. 12:40
 29/38 anonim ***** válasza:
No comment!
2013. aug. 4. 12:43
 30/38 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes. Majd gondolj erre, mielőtt újra legyökereznél másokat.
2013. aug. 4. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!