Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire mindenki csak...

Tényleg ennyire mindenki csak az érintőképernyőt szereti vagy csak a gyárak erőltetett lobbija?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy ma már szinte nem is lehet kapni billentyűzetes telefont. Holott olvasom itt-ott, hogy sokan nem szeretik ezeket a tapicskálós dörzsölgetős és meglehetősen nagy méretű új készülékeket. (Mint ahogy én is pont ezért inkább megtartom a régi telómat, mintsem, hogy mait vegyek.)

Arra lennék kíváncsi, hogy az emberek igényeit tükrözi-e ez a jelenség vagy a gyártók agresszív üzletpolitikáját?

2013. aug. 4. 06:47
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es! Azért még, mert valaki úgy érzi, hogy bizonyos vívmányokra nincs szüksége vagy nem lenne tőle jobb neki, attól még nem gyökér.

Vagy Te pl egy gyökér vagy, amiért nincs mondjuk PDK (duplakuplungos) Porsche autód? A PDK a legmodernebb annál a gyártónál.

2013. aug. 4. 08:20
 12/38 anonim ***** válasza:

Nekem is S.E Aino-m van , nem tudom mit fogok venni ha ez tönkremegy ,mert ki nem állhatom ha csak érintőkijelző van, idegesítő annak aki nem csak irodában ülve éli az életét. Nem "okosteló" de mindent meg lehet vele oldani.Egy sms vagy email megírás kínszenvedés pl kocsiban mozgó járművön,volt nálam Samsung tudom, fizikai gombra nem kell ránézni, lehet érezni, nem kell becélozni a kis pitsányi ikonokat. Webes böngészőben eltalálni a linket is művészet, nekem 5ből egyszer mellément, ha az érintőképernyőt használom ,de gombbal simán használható(Ainoban kettős rendszer van)Felvenni a telefont is sokkal egyszerűbb csúszkával vagy gombbal ,esetleg flippel (hová tűntek azok is, de szerettem őket)mint tapicskálással ami szintén odanézést igényel.Szóval ilyen hibrid megoldású telóra várok, hogy kijöjjön de szerintem hiába.

A másik az hogy akkora tepsiket gyártanak ami nem fér bele normálisan kényelmesen egy zsebbe. Nemrég még az volt a menő ha kicsi a telód manapság meg akkora téglákat kezdenek gyártani mint a régi időkben. Igaz hogy vékony de drabális nagy sok okosteló.

2013. aug. 4. 08:21
 13/38 anonim ***** válasza:
Hát 13 éves fiú vagyok. Nekem is érintős telóm van. Nagyon szeretnék 1 sokkal jobbat ennél ami most van. De rájöttem, hogy nekem nem kell az. Adjak ki 63 ezer Ft 1 telefonért miközben nekem is van 1 ami teljesen jól működik. Meg amúgy is telefonálni tudok vele. Ha játszani akarok arra ott a tablet vagy a számítógép. Ha fényképezni szeretnék ott a fényképező gép. Szóval én 13 évesen ezt gondolom. :) Meg amúgy is minek adjak ki 1 TELEFONÉRT 63 ezer Ft-ot? Inkább abból a pénzből megcsináltatom a régi gépünket aminek értelme is van. Sokkal gyorsabb lesz, rengeteg játék el fog rajta indulni meg ilyesmi. :)
2013. aug. 4. 08:41
 14/38 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó vagyok. Kedves 4-es válaszoló akkor én is szerinted gyökér vagyok mert nem kell nekem 1 rohadt drága okos telefon amivel csak azt érem el, hogyha elejtem akkor oda a pénzem... Szerintem te vagy a gyökér mert rohadt nagy mellényel beszélsz hülye páva. Apuci pénzét lehet használni mi? Én 13 évesen magam szereztem össze a pénzt. És úgy gondolom, hogy rohadt nagy hülyeség. Fiú létemre ilyet mondok igaz de ez így van. Nem kell azonnal lehurrogni senkit mert neki, vagy nincs rá szüksége vagy nincs rá pénze. Meg amúgy szerintem te írásban vagy maradi "okostelefon" egybe gratulálok. Szerintem itt több ember modernebb mint te. OKOS TELEFON, HÜLYE VÁLASZOLÓ!
2013. aug. 4. 08:47
 15/38 anonim ***** válasza:
Jaj, a 4. egy tipikus troll, vegyétek már észre és ne etessétek. Éppen az okoz neki örömöt, hogy pár szóval fel tudott hergelni másokat.
2013. aug. 4. 09:46
 16/38 anonim válasza:

Te is jó nagy gyökér vagy ha le gyökerezed a másikat!

Nézd meg érintőképernyős és egy nyomogombos régi telefont,mennyit bírnak az aksijuk.pl Nokia N79.5 nap az aksi mire lemerül.Lehet vele netezni,zenét hallgatni,és még fm transmitter is van benne ami a mai "okos" telefonokban nincs.Van benne gps(ingyenes),bővíthető.Nem hiszem el hogy mai milliomos csemete kihasználna egy Iphone-t,vagy akár csak egy Lumia 800-at.Szerintem ezen ne vitatkozzunk.Az vesz érintőképernyős telefont,akinek sok pénze van,és rajoskodni akar.1% használja ki az okos telefon adta lehetőségeket.Akinek telefonálásra kell egy telefon,az megelégszik egy Nokia 6300-al is.Szerintem.

2013. aug. 4. 10:02
 17/38 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk igaz , a körülöttem lévő emberek 90%-a csak sms és hanghívásra használja a csilivili mobilt, meg néha valami gagyi játékra. Aki megrendel egy alap netet az meg fészbukozik. Na ehhez nem kell okos telefon se érintőkijelző!
2013. aug. 4. 10:12
 18/38 anonim válasza:

Amióta érintőképernyős telóm van azóta nem is akarnák más milyet! Igaz sokkal "nehezebb" smst írni, meg könnyebben elnyomkodja az ember (nekem hívás közben ahogy az arcomhoz tartom néha lenémítom a telefont... :)

Akármilyen is én bizti nem cserélném le. :)

2013. aug. 4. 11:25
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Ez a "nem lehet kihasználni egy okostelefont" szöveg már qrva unalmas azon felül hogy hülyeség is.Azért mert ti szegények vagytok mint a templom egere azért még nem kell lehrrogni a másikat akinek volt annyi esze hogy megcsinálja a szerencséjét és van pénze.Ha rajtatok múlna még mindig monokróm 0.5"-os kijelzös 20cm vastag telók lennének ifa akkumulátorral...
2013. aug. 4. 11:58
 20/38 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es, aki szellemi rokonságban állsz a 4-essel!

Azt el sem tudod képzelni, hogy esetleg valakinek nincs is igénye az okostelefonok tudására és urambocsá nem akar olyan kompromisszumokat kötni, mint:

-érintőképernyő

-rövid üzemidő

-az oprendszer és a folyamatos online-ság miatti reatív kiszolgáltatottság

-nagy méret

stb stb...

Nekem telne rá, mégsem veszek, mert nincs rá szükségem.

Amúgy neked pl miért nincs 4-500 lóerős sportautód?

2013. aug. 4. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!