Evc 4G 4.2 linkeljetek már érintőképernyőt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 19:37
2/8 anonim válasza:
Sajna a a kínai telókhoz nehéz szerezni digitizer-t max bontva, melyik verziód van? Linket dobnál?
3/8 A kérdező kommentje:
??
2011. dec. 2. 19:42
5/8 anonim válasza:
Ehhez lehetetlen és ha találnál itthon akkor is többe kerülne a hús mint a leves, mint már mondtam ez egy kínai(clone) telefon és ezeket nem nagy gyártók gyártják, hanem ilyen másoló üzemek és ők ezt hivatalosan nem forgalmazzák, hanem aprópénzért tömeggyártásban adják el a nagyobb webshopoknak.
amúgy te ezt kb 100E ft-ért vetted? mert ott 500dollar van árnak megjelölve,DE max 10ezer forintot ér.
Én ismerem az ilyen dolgokat, sajna nem tartósak, de vannak belőlük jobb minőségűek is!
6/8 A kérdező kommentje:
35 ezer wolt a waterán.Nem számit h itt találnék wagy az ebayon de ott sincs hozzá ugy hallotam h a gsm boltok meg nézik és én tettem tönkre mert be tört a képernyője.
2011. dec. 2. 20:57
7/8 anonim válasza:
35 ezer? Már bocs, de hatalmas lúzer vagy. Olvasva ennek a telefonnak a specifikációját hát mit nem mondjak...Nem mondok semmit :D Az már csak hab a tortán, hogy a Sprint logójára hajaz a cucc a hátoldalon ( amerikai operátor ) csak itt Spinrt szerepel:D Muhaha...Ez valami HTC klón lenne? :D Ha még hozzátettél volna egy picit valódi HTCéd lehetne, nagyobb tudással :D
8/8 anonim válasza:
A 4G felirat pedig óriási! Még 3Gt se tud :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!