Windows Phone vagy Android?
Szerintem arra gondolt,hogy több előre telepített alkalmazás van egy androidos telefonon,mint egy WP-n,ami igaz is.Nem ritka hogy gyárilag van telepítve zseblámpa alkalmazás is.Na most ez nem olyan tragédia,sőt!Mondjuk WP-s vagyok,de ez marketing hibának tartom én is.A kirakatban a full gyári alap WP8,valljuk be butábbnak tűnik,mint egy Android.
Legalább a Nokia a dedikált alkalmazásait feldobhatná mindet.Felrakhatnának gyárilag egy időjárás alkalmazást,stb.Most ha ránéz az ember a már belakott WP-jére,meg a bemutatóteremben lévőre,kis túlzással mintha nem is ugyanaz lenne.Persze ez nem a telefon hibája.A Nokia és/vagy a Microsoft marketingcsapat hibája.Ha én lennék a Nokia marketing vezetője tuti megjátszanám.Biztos vagyok benne,hogy több telefon fogyna,ha a bemutató teremben egy valamelyest belakott WP-t tapizhatna az érdeklődő.Persze még egyszer,ennek semmi köze a telefonhoz,ez marketingcsapat hiba.Valahogy azt gondolják,hogy majd leszedi a kedves fogyasztó ami kell neki.Nem akarom a kevésbé informált embertársaimat lehülyézni,mert nem mindenki érdeklődik a kütyük iránt,de átlag ember ha Androidon lát napocskát,meg felhőt a bemutató teremben,WP-n meg nem,abból arra következtet,hogy WP-re nincs is időjárás alkalmazás,és minden másnál is ilyen téves következtetést fog levonni,mert ilyen az átlag fogyasztó.Ez hiba!A Samsung nem véletlen dobálja teli sok felesleges dologgal a 25 ezres droidját is.Van hogy kettő ugyanarra való alkalmazás van a telefonon gyárilag.Ez azt az illúziót kelti,hogy hú de okos kis telefon ez.Azt közben lehet hogy egy ipari hulladék.Ez Pszichológia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!