Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone vagy Android?

Windows Phone vagy Android?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy melyiket válasszam:nokia lumia 520 vagy huawei ascend y300?! szerintetek melyik? a nokiának szebb a kijelzője és jobb a kamerája, viszont a huaweinek van előlapi kamerája és led vakuja... melyik?

2013. júl. 23. 19:38
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
40%
android
2013. júl. 23. 19:41
 2/22 A kérdező kommentje:
valami indok?
2013. júl. 23. 19:44
 3/22 anonim ***** válasza:
53%
LOL első ! Ha szívni akarod a fogadat mert már 2-3 hónapos korában fagyni fog,újraindulni , programleállásokat produkálni,fáziskéséseket eredményeztetni akkor vedd csak meg az androidot, megfogod bánni szépen :D
2013. júl. 23. 19:45
 4/22 A kérdező kommentje:
:///
2013. júl. 23. 19:47
 5/22 anonim ***** válasza:
29%
WP
2013. júl. 23. 19:50
 6/22 anonim ***** válasza:
49%

Szóval a válasz : EGYÉRTELMŰ WINDOWS PHONE (bocs a caps lock-ért , csak a súlyát hangsúlyozom)

És hogy miért?

1. Alsó-Középkategóriában inkább kerüld az androidot ha lehet, mert buherálás nélkül hamar elkezd b*zulni a cucc( szóval rootolni kéne meg főzött romot-romokat rakni rá, hogy fusson valahogy 2-3 hónap eltelte után)

2. Vajon miért van Android felsőkategóriás telókban 4magos proci meg 2 giga ram?

3. Ja hát mert a gyártók nem bírják normálisan optimalizálni így észveszejtően kemény vassal próbálják korrigálni a dolgot

4. Szóval sebességben egy lumia 520 kb egy galaxy s3 szintjén van.

5. Hogy miért? Mert normálisan van optimalizálva. Nem véletlen "csak" 2magosak a felsőkategóriás Windows Phone-ok , sőt még az iphone 5 is "csak" két magos (igaz az eszeveszettül drága) de jól van OPTIMALIZÁLVA

2013. júl. 23. 19:51
 7/22 A kérdező kommentje:
hát ez elég nyomós indok!!
2013. júl. 23. 19:56
 8/22 anonim ***** válasza:
67%
Én Windows Phone 8 párti vagyok, nálam nagyon bevált. Gyors, stabil, nincs fagyás-újraindulás, tetszenek a csempék. Hátránya az hogy jóval kevesebb program van rá mint Androidra vagy iOS-re (eddig mindent megtaláltam ami kellett) és nem annyira tesreszabható mint az Android. Használtam Androidot is, jó rendszernek tartom, rengeteg programmal, jó testreszabhatósággal de rengeteg telefonon használják, néha 0 optimizációval emiatt lassabb mint a konkurensek, nem olyan stabil, előfurdalnak fagyások néha újraindulások is.
2013. júl. 23. 20:35
 9/22 anonim ***** válasza:
53%
WP-ről váltottam androidra és az android-nál látod ahogy szabályosan lassul és hülyül a teló és csoda ha csak fél évenként kell újra indítani mert olyan lassú lesz a wp már nálam 5 hónapja van és egyetlen gondom sem volt vele és még mindig olyan gyors mint a kibontás pillanatában
2013. júl. 24. 18:58
 10/22 A kérdező kommentje:
akkor 95% a wp-re szavaz, a maradék indok nélkül androidra?xd
2013. júl. 24. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!