Windows Phone vagy Android?
1/22 anonim válasza:
2013. júl. 23. 19:41
2/22 A kérdező kommentje:
LOL első ! Ha szívni akarod a fogadat mert már 2-3 hónapos korában fagyni fog,újraindulni , programleállásokat produkálni,fáziskéséseket eredményeztetni akkor vedd csak meg az androidot, megfogod bánni szépen :D
2013. júl. 23. 19:45
4/22 A kérdező kommentje:
2013. júl. 23. 19:50
Szóval a válasz : EGYÉRTELMŰ WINDOWS PHONE (bocs a caps lock-ért , csak a súlyát hangsúlyozom)
És hogy miért?
1. Alsó-Középkategóriában inkább kerüld az androidot ha lehet, mert buherálás nélkül hamar elkezd b*zulni a cucc( szóval rootolni kéne meg főzött romot-romokat rakni rá, hogy fusson valahogy 2-3 hónap eltelte után)
2. Vajon miért van Android felsőkategóriás telókban 4magos proci meg 2 giga ram?
3. Ja hát mert a gyártók nem bírják normálisan optimalizálni így észveszejtően kemény vassal próbálják korrigálni a dolgot
4. Szóval sebességben egy lumia 520 kb egy galaxy s3 szintjén van.
5. Hogy miért? Mert normálisan van optimalizálva. Nem véletlen "csak" 2magosak a felsőkategóriás Windows Phone-ok , sőt még az iphone 5 is "csak" két magos (igaz az eszeveszettül drága) de jól van OPTIMALIZÁLVA
2013. júl. 23. 19:51
7/22 A kérdező kommentje:
hát ez elég nyomós indok!!
Én Windows Phone 8 párti vagyok, nálam nagyon bevált. Gyors, stabil, nincs fagyás-újraindulás, tetszenek a csempék. Hátránya az hogy jóval kevesebb program van rá mint Androidra vagy iOS-re (eddig mindent megtaláltam ami kellett) és nem annyira tesreszabható mint az Android. Használtam Androidot is, jó rendszernek tartom, rengeteg programmal, jó testreszabhatósággal de rengeteg telefonon használják, néha 0 optimizációval emiatt lassabb mint a konkurensek, nem olyan stabil, előfurdalnak fagyások néha újraindulások is.
2013. júl. 23. 20:35
WP-ről váltottam androidra és az android-nál látod ahogy szabályosan lassul és hülyül a teló és csoda ha csak fél évenként kell újra indítani mert olyan lassú lesz a wp már nálam 5 hónapja van és egyetlen gondom sem volt vele és még mindig olyan gyors mint a kibontás pillanatában
2013. júl. 24. 18:58
10/22 A kérdező kommentje:
akkor 95% a wp-re szavaz, a maradék indok nélkül androidra?xd
Kapcsolódó kérdések: