Merjek-e Nokia Lumia 820-at venni?
Hát a súly valakinek előny,ahogy Borisz mondaná.A súly a megbízhatóság jele.:) https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_5..
Tényleg ismerek olyat,aki a súlya miatt vett 920-at.Egyébként az a központosított hangerő szerintem mindenkinek púp a hátán.WP8 sem tökéletes ahogy semmi se az,de akkor arról lehet beszélni,nem csak böfögni a vakvilágba.Persze ismerni kéne mit kritizál.Ezért írtam le.Nem istenítem egyik platformot sem.Sőt,nekünk fogyasztóknak az lenne a legjobb,ha sikeres volna a Droid,WP8,iOS,Ubuntu Phone,Tízen,SailfishOS,BB10,FirefoxOS.Amúgy az S4-ről én sem hallottam sok jót.Miért nem HTC ONE-t vettél,ha már Android?Samsungot csak azért sztárolják,mert többet költ reklámra,mint a Coca-Cola,ami elég durva.
KÉRDEZŐ!Itt a 820 teszt,csak azért nem kapott ajánlott plecsnit,csak tetszik-et mert akkor még nagyon magas volt a nyitó ára.Ez azóta változott ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!