Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Merjek-e Nokia Lumia 820-at...

Merjek-e Nokia Lumia 820-at venni?

Figyelt kérdés
Eddig a PC-men kívül nem igazán volt windowsos eszközöm és nem tudom kipróbáljam-e.

2013. júl. 5. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%

Állítólag nem a legjobbak. A régebbi fajtába a 7 esbe nem lehet memória kártyát tenni, az újabbakba meg nincs beépített fm rádió csak internetes van de az meg fos.

Meg nagyon sokan panaszkodnak az új fajta nokiákra, nem a legjobbak meg a windowsos telókat célszerű messze elkerülni, maximum ingyen fogadnám el.

2013. júl. 5. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

milyen hülyeségeket beszélsz..én most kaptam egy lumia 820at,eszméletlen gyors, ha valami 2 másodpercnél tovább tölt, az már gyanús. a kijelzője gyönyörü, százféle kiegészitöje, kártyásan most ráadásul csak 80.000, annyi támogatás van benne hogy ki sem tudom használni, nyilván bövithetö am emóriája, ha a rádió annyira kell a jövö hónapban jön az Amber frissités amiben lesz fm rádió, a csempék folyamatosan frissitik egymást képekkel állapotokkal midnennel, egyáltlaán nem egyszinű a rendszer és nagyonis testreszabható,akár saját képeket is beállithatok a csempéknek.. ott a sok szokásos egyéb, bluetooth nf lte 4g, a kamerája oylan képeket cisnál éjjel vaku nélkül egy rossz lámpafénnyel hogy azt hitték nappal van. a zenelejátszóját kb besz.rtam olyan jó. a rendszer pedig fut mint az álom..és még sorolhatnám..

összehasonlitásképp egy lg optimus 3d és samsung s advance mellé raktam, sírtam vissza a windows phonet mert kész vicc amit a konkurens oprendszerek müvelnek, szóval aki nem használt még wp8at, az ne szidja, mert ezt már hobbiszinten müvelik (androidos telefonjaim nem is olcsók, nem is alsókategóriásak voltak rendesen de semmi pénzért nem akarom öket, százszor inkább ez) kamerafunkció végtelenek, akár az arcokat akár a mozgást manipulálhatom, az intelligens bevásárlólistától a nokia saját programjaig annyi minden van hogyember füle ketté áll. a navigáció meg magáért beszél, 5 másodperc alatt megtalál, a pincébe, a gps ,azonal navigál, akár busszal autóval vagy gyalog megyek, vagy ha csak meg akarom nézni a közelben hol van mjuk egy étterem,a city lensel az utcára tartom a kamerát és mindent látok, akár hasztalt is foglalhatok..

úgyhogy igen, próbáld ki és ne higyj a wp 7tel elhiresztelt rémségeknek, annak tényleg vannak hibái, de a 8 és a 820 (is) teljesen más..

ja, és ha véletlen elhagynád vagy ellopják,a windows phone .comon azonnal megkereshető gps alapján, le is zárható, az adatok törölhetők róla hogy senki hozzá se férjen.. reggelig tudnám még sorolni miért jó,de szerintem ennyi böven elég..

2013. júl. 5. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

az 520-as fele annyiba kerül, kicsit gyengébb (kamera pl.)

de amúgy kb. ugyanolyan (és win8-as)

mobilarénán nézz tesztet!

2013. júl. 5. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:
egyáltlaán nem oylan, köze sincs hozzá, sem kijelzö sem annak technológiája, sem kamera sem navigáció sem hardver sem támogatottság szinten.. igen. olvass mobilarénát ,abból aztán sokat meg lehet tudni.a nokia.commal kéne kezdeni..
2013. júl. 5. 23:46
 5/11 A kérdező kommentje:
És lehet rátölteni gépről játékokat , filmeket?
2013. júl. 6. 00:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Jatekokat nem lehet,filmeket minden tovabbi nelkul..

Es aki fikazza a wp8-at,az vagy probalja ki,vagy vizsgaltassa ki magat :) Van ugyn par gyerekbetegsege ,de hatodakoora hardveren is akadasmentesen kepes futni,mint amin a csucs droidozok meg akadoznak.. Lumia920 utan galay s4 tulajkent mondom

2013. júl. 6. 07:01
 7/11 anonim ***** válasza:
játékokat a marketplaceböl tudsz a telefonon át, 98%a ingyen kipróbálható, egy része ingyenese is, ezerféle van
2013. júl. 6. 09:36
 8/11 A kérdező kommentje:
És van-e rá fájlkezelő?
2013. júl. 6. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Első válaszoló.Nem tudom hogy jön ide a Windows Phone7.A 820-as WP8-as telefon.Ez olyan,mintha az Android 4.2-vel futó Galaxy S4-et azért fikáznám,mert anno a 2.2-nek hiányosságai voltak.S4-nél maradva,pl. azon sincs FM rádió,(ha jól tudom)ott is úgy voltak vele felesleges. Hardware-esen van rádió a WP8-as telefonokban,csak szoftveresen nem rakta bele az MS,de belázadtak a WP felhasználók,így a következő frissítéssel érkezik.Első körben úgy voltak vele hogy felesleges,de úgy néz ki még mindig sokan használják.Ennyit a fikázásod első feléről.A többi meg semmi konkrétum,csak annyi hogy nem jó.Bár aki úgy kezdi hogy windowsos Nokia,azt nem kell komolyan venni,mert elárulom sok köze(egyenlőre)nincs egymáshoz a két rendszernek.Netrádió is biztos fos,ahogy ő fogalmazott:

[link]

Azért "csak" 4.5 csillagos biztos pl. ez.Tipikus fikázó,aki nem is ismeri az egészet,csak idejön böfögni rosszindulatból,meg mert bele van szerelmesedve az agyonbuherált androidos csodájába.

Nagyon jó telefon a 820.Azt kapod amit a 920-tól,mínusz a profi PV kamera(videózás),ami annak van.

Market-ten meg nézz szét szerintem.Döntsd el milyen a kínálat: [link]

Csak Nokiákra letölthetők: [link] /oem/nokia-collection?oemid=nokia

2013. júl. 6. 10:59
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es : rossz referencia a galaxy s4 ,mert az konkretan fos ( 2 hete hasznalom es egy eselyt adok meg neki az uj frissitesre,ha elverzik,megy a piacra)

Egy nagyon nagy hianyossaga volt szamomra a wp8-nal : a hangprofilok hianya. Ha a csengot akarom hangositani,akkor a beszedhangszoro es videolejatszas hangereje is emelkedett es forditva. Azon kivul,mivel a 920-al kezdtem , kiabranditoan nehez telefont kaptam,mostani eszemmel mar en is a 820-at vadasznam .

2013. júl. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!