Vélemények! Nokia Lumia 620 vagy Sony Xperia Go?
Nem vagyok valami jártas jelenleg mobil ügyben, mivel utoljára 5 éve vásároltam. A nokiában az ár és a színválaszték ami tetszik, a sony-nál pedig az hogy csepp- és por álló. (Kisgyerekes anyuka vagyok.)
Technikailag nem tudom melyik érné meg jobban, mert nem értek hozzá, ehhez kérnék segítséget.
Amit előre is köszönök!
Kedves Anyuka!
Először is azt kéne megnézned, h a WP vagy az Android tetszik. Ugyanis ha azt mondom pl h 620, megveszed, utána meg neked nem tetszik a WP, akkor oda az egész. Ezekről nagyon sok helyen lehet olvasni, mindegyiknek van előnye, hátránya. Csak pont ez az, meg kell nézni melyik jön be jobban.
Egyébként a 620 frissebb példány, jobb,élesebb és nagyobb kijelzője van, és az akksija is jobban bírja.
Egyébként kamra ugyan azt tudják, 5 MP, HD videó felvétel.
Tehát a 620 jobb, csak nézd meg h bejön e a Windows Phone 8
Kedves utolsó! :)
Eddig még egyik fajtához sem volt szerencsém. Így talán megszokás kérdése lesz.
Az én régi kis telefonomnál(Sony Ericsson W810i) nem voltak ilyen gondok.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Köszönöm a segítséget!
Még pici a baba szerencsére a játékhoz, csak rágcsálni és maszatolni szokta(ha nem vagyok elég figyelmes hogy hova teszem le éppen a telefont).
De ezek szerint maradok a nokiánál. :)
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!