Csak én vagyok ezen a véleményen?
Februárban kaptam egy Nokia lumia 800-as telefont(Windows 7.8-as rendszerrel) és ez alatt az idő alatt olyan szinten megutáltam ezt az operációs rendszert hogy legszívesebben át szúrnám a telefonom képernyőjét egy 100-as szeggel.Kezdjük ott hogy nem lehet bluetoothon nem tudunk megosztani fájlokat és fogadni sem. A második hogy nem tudnak normálisan megcsinálni egy alkalmazást sem Pl letöltöttem a viber és a WhatsApp nevű programot és ha valaki ír vagy hív akkor lehet hogy nem is mutatja ha meg mutatja akkor csak egy órával később 10/2-er mutatja normálisan. Nem tudnak csinálni egy normális facebook alkalmazást. És a legjobb hogy amit android marketen úgy dobnak utánad itt elkérnek érte 235,710,illetve 1180 forintot vagy lehet hogy többet(az összes fizetős alkalmazást egy androidos telefonra rá lehet tenni ingyen)
És ugye mióta megjelentek az új windows 8-as telefonok azóta havonta ha 1-2 új alkalmazás és játék megjelenik a win 7-es piactéren persze az is fizetős általában.
Úgyhogy aki win 7-es telefont szeretne venni szerintem előbb vegyen egy matávos telefont mint ezt a hulladékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!