Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak az én baráti társaságom...

Csak az én baráti társaságom ennyire bunkó, vagy mások is ezen a véleményen vannak?

Figyelt kérdés
A napokban szóba került egy baráti összejövetelen az intimtorna és az inkontinencia. Mind 20-25 éves lányok voltunk ott, kb. 10-en, és teljesen ledöbbentem, hogy mindenki poénkodott illetve gúnyolódott ezen a témán. Az intimtornát baromságnak gondolják, az inkontinenciára pedig azt mondják, hogy undorító, ha valaki bepisil, és nem szívesen barátkoznának olyan emberrel, akinek ilyen baja van, mert büdös, meg ilyenek. Illetve szerintük ezek az emberek lusták, és valami agyi problémájuk is biztos van, amiért ilyen gonddal küzdenek. Pedig ha tudnák... Sajnos én is küzdök ezzel a problémával, csak nem igazán hangoztatom. Így ott sem mondtam el, hogy rólam is véleményt alkotnak közben. Amikor megemlítettem, hogy bárkinek lehet ilyen problémája, az volt a válaszuk, hogy 60 évesen már kit zavar, ha ilyen gond van. Akkor majd bepisilnek aztán kész. Én nem akartam hinni a fülemnek. Tényleg kirekeszteni való emberek azok, akik inkotinenciával küzdenek? Más emberek fejében is ilyen sötétség van, hogy az értelmi fogyatékossággal vonnak párhuzamot, ha valakinek nem megfelelően működnek a záróizmai?
2011. ápr. 28. 17:59
 1/6 anonim válasza:

Hülyék a barátaid!!

Keress újakat!

2011. ápr. 28. 18:06
 2/6 tetris ***** válasza:
Talán nem is úgy gondolják, csak poénkodtak, marháskodtak a témán.
 3/6 anonim ***** válasza:
azt kell hogy mondjam, hogy hihetetlenül alulművelt illetve unintelligens a baráti társaságod. én szégyellném a helyedben őket...
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég hülye barátaid vannak, már ne is haragudj. Az intim torna segít az inkontinenciában szenvedőknek. Az inkontinenciáról viszont senki nem tehet!
2011. ápr. 28. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon műveletlen, sekélyes, primitív nők a barátnőid.

Ha lehet kerüld a társaságukat.

A Te korodban igenis az intimtorna nagyon sokat segíthet

az inkontinencia problémán.

de gyógyszerrel is javítható az állapot, és a korszerű betétek az állítólagos szag ellen is teljes biztonságot nyújtanak.

És jobb, ha tudnák a drágák, hogy az intkontinencia nem teljes bepisilést jelent, hanem vizeletcsepegést,amit már nem tud szabályozni az ember.

2011. ápr. 28. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
akik így viselkednek nem is nevezhetők barátnak...:(
2011. ápr. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!