Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek iphonet?

Dpeter1 kérdése:

Miért vesznek az emberek iphonet?

Figyelt kérdés
Ha annak sokkal drágább verziója is kevesebbet tud, mint a vele egy kategóriás android telefonok. Teszem azt, a sony xperia Z 170000Ft és a legújabb iphone ami 270 ezer Ft és a sony a kamerája 13 megapixel ellenben az apple-é "csak" 8 megapixel . Ráadásul az xperia 441 ppi képpontsűrűségű, amíg az iphone-é CSAK 326!!! És közel az összes szempontból az androidos sony xperia Z a jobb!!! Írjátok meg ha tudjátok miért veszik ennek tudatában az emberek mégis a drágább de gyengébb változatot!

2013. máj. 12. 00:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem kamu történeteket mondok, úgy bírom mikor az emberek maguk előtt látják, hogy mit csinálok és mit nem. Szánalmas. -.-
2013. máj. 16. 19:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Akkora logikai bakik vannak benne, mint a ház. Ha én azt mesélem, hogy tegnap egy unikornis hátán repültem el a szivárvány alatt, elhiszed? És ha nem, miért nem? Hiszen nem is láttad mit csináltam tegnap! :)
2013. máj. 16. 20:35
 23/23 anonim válasza:
100%

Véleményem szerint az Iphone-t divatból veszik. Mert Józsinak az van,meg a Bélának is akkor nekemis az kell. Ez egy afféle "ettől leszel menő gyerek" szindróma. Én pl kifejezetten azért utálom mert tömegtermék,nincs egyénisége. Félreértés ne essék,én megengedhetném magamnak az Iphone legújabb telefonját,de tudatosan nem teszem. Érdekes,nekem egy 33 ezer ft-os Androidos mobilom van,és elégedett vagyok vele. Nagyon szép a kijelzője,sokkal nagyobb,2 kártyás,nagyon jólnézki,és üzemidőben is kb 2x annyit bír mint az Iphone. És nem beszéltem még az egyéniségről, más ismerősömnek,kollégámnak ilyen nincs,és senkinek a kezében nem láttam még ilyet. Akkor minek vegyek egy valag pénzért Iphone-t? :D Köszönöm, nem kell!

A sok divatmajomnak aki csak a vagányság miatt veszi,innen üzenem neki,öreg vegyél fel jelzáloghitelt,csak legyen Iphone-od,aztán légy vele boldog!

Lehet lepontozni,de az attól még nem fog változtatni az igazságon! :)

2014. júl. 29. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!