Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek iphonet?

Dpeter1 kérdése:

Miért vesznek az emberek iphonet?

Figyelt kérdés
Ha annak sokkal drágább verziója is kevesebbet tud, mint a vele egy kategóriás android telefonok. Teszem azt, a sony xperia Z 170000Ft és a legújabb iphone ami 270 ezer Ft és a sony a kamerája 13 megapixel ellenben az apple-é "csak" 8 megapixel . Ráadásul az xperia 441 ppi képpontsűrűségű, amíg az iphone-é CSAK 326!!! És közel az összes szempontból az androidos sony xperia Z a jobb!!! Írjátok meg ha tudjátok miért veszik ennek tudatában az emberek mégis a drágább de gyengébb változatot!

2013. máj. 12. 00:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
49%
Nem a telefon tudása miatt veszik, hanem az alma logóért a hátulján
2013. máj. 12. 00:56
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Miért van ennyi iPhone utáló kérdés? Valószínűleg azért mert sokan nem tehetik meg maguknak hogy vehessenek, ezért jobban esik utálni zsigerből.

Ha nem tetszik hogy papíron gyengébb, ne vedd meg. Vegyél erősebb droidot. Ki akadályoz meg benne?

Apple terméket azért vesz az ember mert jobb minőségű, slussz. Nem Microsoft, nem noname, nem droid.

A kamera megapixele teljesen lényegtelen, semmi köze a minőséghez. A pixelsűrűség 300 ppi felett tök érdektelen, úgysem látod a különbséget, mindkettő parasztavítás. A sötét vérpistikék buknak az ilyesmire, meg a 189 processzormagra/telefon.

Ha neked nem jön be, ne vedd meg. Ha valakinek tetszik ne szóld le. Ez van...

2013. máj. 12. 01:28
 3/23 SzilKa ***** válasza:
59%

Én pl azért vettem iphone-t, mert számomra az apple már bizonyított. Az IOS sokkal felhasználóbarátabb és hülyebiztosabb, mint pl az android. Van androidos telefonom is, de nem jön be, kínlódok vele, lassú, nem bírom megszokni.

Ezen kívül az iphone-om tökéletesen szinkronizálódik a Mac-emmel és az iPad-emmel (naptár, levelezés, kontaktok, stb), ami a munkámban nélkülözhetetlen.

(amúgy nem is került 270ezerbe)

De ha Neked nem tetszik, akkor vegyél másmilyet, és ne azt nézd, hogy más mit vesz... Mindenki olyat vegyen, ami kielégíti a saját igényeit, illetve fogadja el, ha másnak másra van igénye.

2013. máj. 12. 01:55
 4/23 anonim válasza:
59%
Ahogy az előzőek is írták, nem a 600 procimag számít, hanem az, hogy együtt tud-e működni a szoftver a hardverrel. És ezt az iPhone-ban tökéletesen megoldották.
2013. máj. 12. 02:11
 5/23 anonim ***** válasza:
63%
Én nem irigységből mondom. Én tapasztalatból mondom. VOLT IPHONE-M, de harmadnap vittem is vissza becseréltetni. Első nap lefagyott úgy, hogy alig bírtam újraindítani pedig ÚJONNAN VETTEM 130000 forintomba került a T-Mobile-nál. Visszavittem becserélni egy Galaxy Note 2-re. Lehet, hogy rá kellett fizetni, de így is megérte JÓVAL!!!
2013. máj. 12. 02:18
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
A buta amerikaiaknak lett kitalálva és buta ember nálunk is van bőven...
2013. máj. 12. 07:56
 7/23 anonim válasza:
57%
Hogy miért? Mert az Apple marketingje olyan jó, hogy erősen manipulálják a butább de gazdagabb embereket. Az iPhonenál mindíg is jobbak voltak a vele egy kategóriában lévő telefonok. Vegyük most az iPhone 5 / Galaxy S4 / Lumia 920 hármast, ebből az iPhone a leggyengébb, nem véletlenül. Gyenge, hamar törik, sokat fagy. Az Apple marketingje egyszerüen csak jó. Aki azzal jön, hogy az Apple termékek minőségiek, hazudik. Az Apple termékek prestige termékek, és abból sem a legjobbak.
2013. máj. 12. 09:04
 8/23 anonim válasza:
90%

Newton tökéletesen leírta.

Szeretem az olyan apple felhasználókat, akik az androidot szidják hogy fagy, lassú, nem bírja megszokni. Érdekes. Nekem eddig volt 3 androidos telefonom is, és nem érzékeltem ilyen hibákat. Talán a kedves apple felhasználó egy 30 ezres androidos készüléket próbált ki, és ebből vonta le a következtetést, hogy az ő 260 ezres iphone-ja mennyivel jobb. Ez vicc. Ha megveszi a több mint százezer forinttal olcsóbb, mégis felső kategóriás android készüléket biztos hogy nem fog ilyen bekövetkezni.

De hogy a kérdésre is válaszoljak... A sok buta amerikai benyeli a reklámokat a sok icuccról, és fejvesztve rohanják meg a boltokat hogy beszerezzenek maguknak egyet.

Nem mondom hogy az iphone rossz, nagyon jó telefon, de ennek az áráért tudsz venni két androidos készüléket, ami erősebb is mint az iphone.

Ráadásul az android egy nyíltabb rendszer, amit valaki előnynek valaki hátránynak tart(általában apple felhasználók). Szerintem előny, ugyanis így nem muszáj megvenned a fizetős programokat, hanem le is lehet tölteni torrent oldalakról. De ugye ez elvileg illegális.. Viszont akinek van annyi pénze hogy kifizessen negyed millió forintot egy telefonra, annak biztos nem jelent gondot megvenni pénzért a fizetős programokat.

A végső következtetés, aki iphone-t vesz vagy gazdag, vagy egy iDiot.

2013. máj. 12. 11:07
 9/23 reptoid ***** válasza:
0%
Miért buták az amerikaiak? Mennyivel butábbak a magyaroknál vagy bármelyik másik népnél?
2013. máj. 12. 11:21
 10/23 anonim ***** válasza:
Mindenki azt vesz, ami neki tetszik. Azért.
2013. máj. 12. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!