Minek vesznek az emberek régi használhatatlan tucattermék mobilokat?
PL.samsung s 5230,lg cookie és ennek mutációi.
Touchwizes marhaságok meg a lg-n lévő A-class...
És a tudásuk is 0,sőt ennyi pénzért lehet kapni sokkal jobbakat.
Rossz dolgok:
1.Érintős,és touchwizes és rezisív ami így hazsnállhatatlan.
AkAd,tele van hülye nagy widgetekkel amik nemjók semmire,érősen kell nyomni.
2.Nincs Benne 3.5jack kimenet
3.nincs benne operációs rendszer
4.Nemtámogatja a micro sdhc-t és az akku alá megy a kártya is.
5.Nincs vaku,nincs autofocus.
Jó tulajdonságok:
3.2mpx felbontás.
Ennyi pénzért ott van a nokia 5530 vagy a 5230
pl.5230
-Van operációs rendszer
-Gps
-Sokkal kezelhetőbb
-Zenelejátszásra is kitűnő
-3.5jack kimenettel is rendelkezik
Támogatja a Micro SDHC-T.
És használltan az s5230 annyi mint használltan egy 5530 vagy egy n95 ami azért elég más tészta,mint ez a játéktelefon.
Sőt ennyi pénzért már lehet kapni Sony Ericcson K770it vagy K850i ami messze felülmúlja ezeket a dívatelefonokat.
Kiegészíteném még azzal hogy:
Játékokat,témákat stb csak sw buherálás után felrakni rá( ami garanciavesztéssel jár)
Nincs benne wifi (ami már szerintem alap dolog)
én pl. azért mert az előző telóm feldobta a talpát, gyorsan kellett egy új, és erre tellett
csak telefonálni és sms-t irni használom, tehát a célnak megfelel
Már megint ezek h*lye Nokiák. És akinek nem jönnek be, azzal mi van? Nem mindegy, hogy ki milyen telefont vesz? Arra nem gondolsz, hogy van akiknek nem kell ezeknél jobb telefon? Arra amire kell tökéletes. És egyébként a Samsung s5230 nem lassú egyáltalán. Egyébként sem kéne nekem olyan, ami éppen hogy csak hozzá érek és már lép is be olyan helyekre amit nem szeretnék. Visszatérve a Nokia 5230-ra. Azt én nő/lány kezében el sem tudnám képzelni, mert egy nagy bunkó telefon. Mint ahogy általában a Nokia. Én például meg akkor már inkább kinézetre megyek mint tudásra. Ha meg fényképezni akarok veszek egy rendes fényképezőgépet. Úgyhogy, szerintem meg egyáltalán nem kell lefikázni sem a Samsungot, sem az LG-t. Jól néznek ki és kész. Sőt, nekem nem kell GPS, meg internet meg tököm tudja még mik. Számítógép ott az internetezésre.
Ennyi !!
utolsónak:Ha te csak telefonállásra használlod akkor minek neked ilyen?
Ott van pl.6000ft-ért a sony ericsson t280
És az,hogy te nemtudod elképzelni s nokia 5230at,az a te bajod,hogy nincs képzeleterőd.
NEM ÉN VAGYOK A FAKÍR!
Na visszanéztem a jó indokaidra. Azt előre bocsátom, hogy nem vitatkozom olyannal, akit nem lehet meggyőzni, hogy nincs igaza. Leírom a véleményem.
1. Érintős és touchwiz-es és rezisztív. Igen ez mind igaz. Mi a baj ezzel? Ujjra optimalizált rezisztív érintőkijelző. Ez a neve, és így is működik. Honnan veszed, hogy használhatatlan? Én próbáltam, nem az.
Az hogy tele van hülye nagy widgetekkel, nem igaz, és ha az lenne, az sem a kijelző hibája lenne, amire panaszkodsz. A widgeteket ÉN kapcsolom be, és oda rakom a kijelzőn, ahová AKAROM! Szóval nálam nincs tele... Le kell nyomni... hát igen, a rezisztív kijelző már csak ilyen. De nem kell ám olyan brutális módon, ahogyan Te gondolod..
2. Nincs jack. Minek? Nem cigányhifi ez!!
3.Nincs oprendszer. :) Hát ez tényleg szörnyű.. elég nekem itthon a menyasszonyom után újrahúzni a windowst, ez még pont hiányozna a telóra is!!
4. Na mondd már el, minek használnék egy telóban micro sdhc-t? Mert nagyobb sávszélességet tud?! Hát arra aztán iszonyat nagy szükség van egy TELEFON-nál. Azt meg főleg nem vágom, miért baj, hogy az akku alatt van...már egy mezei felhasználónak. NEM szoktuk naponta kivenni-betenni a memókártyát, felesleges feature Nekem, akin ek ez tényleg fontos, az tényleg NE vegyen ilyet.
5. Vaku, autofókusz...hmmmm...a párom véletlenül éppen fényképész, és meglepődsz, de van erre egy célgép, fényképezőgépnek hívják. A képek minőségében egyébkéntg semmi kivetnivalót nem találok, egy 3,2Mp-es TELEFONkamerának szerintem ilyet illik csinálni.
Nokia..GPS..hát őszintén sajnállak, ha mobiltelós navira szorulsz. Szerintem már elég alap dolog a PNA, Nekem is van, ez is célgép, nem kell a telefonos. Ha ingyen adnák a telóra, akkor sem kéne. És még fizetni is kell érte. De Te használd nyugodtan. Sokkal kezelhetőbb, azt írod..hát az s5230hoz sem kell Einsteinnek lenni, bizonyítékom van rá. Írod, zenelejátszásra is kitűnö. :D Hát ez is lejátsza a zenét, van benne equalizer. Mi kellene még? Tinidiszkót azzal sem csinálsz, és még 1szer: nem kell a cigányhifi!! Hol kerül annyiba egy n95, mint egy s5230? Megnéztem, hogy megnyugtassam a lelkem kicsit, hogy nem n95-öt vettem, agyonhasznált n95 30k-nál kezdődik, egy normálisabb, amit már lehet hogy meg is vennék (mert azért igényes vagyok ám a telefonjaimra) az már 50k. Na az árral kicsit benézted, mert ÚJAN, 1 ÉV GARIVAL Telenornál vettem 20 ezer jó magyar valutáért. Mondhatnám így a végén, hogy meggyőztél, de azért itt nem illik ilyen drabálisat hazudni. :) Téma részemről lezárva.
50ezer ft használltan???n95,??wow,hol nézed az árakat...
25.000én is eladom 8gb kártyával...
Ha már érintős akkor legyen használlható,annyira mint egy gombos,mert ennek az érintője olyan,hogy minden 3.-ra sikerül valami nem ahogy elképzelnéd.
A widgetes dolog,meg egy olyan tészta,hogy semmi értelmes widget nincs,az operátoron kívül.Ha pedig oldalt akarsz váltani vagy valamit elhuzni,akkor meg elodobja oldalrol a widget menüsort,mivel a szélén van az a hülye pöcök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!